Assassin’s Creed Jade'den Çeşitli Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Jade'den iki saatten fazla oynanış görüntüsü sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler içerisinde karakterin hareketleri, parkur unsurları, çevre detayları ve daha fazlası yer aldı. Görüntülerde ayrıca Assassin's Creed Odyssey'de yer alan kadın karakter Kassandra da karşımıza çıktı. Ancak bu iki saatlik içerik Youtube üzerinden kaldırıldı. Kaldırılan bu içerik haricinde çeşitli sızıntılar ortalıkta dolanmaya devam ediyor.
 
Birçok sızıntı oynanış görüntüsü karşımıza çıkmaya devam ediyor
 
2 saatlik videonun kaldırılmasının ardından farklı farklı sürelere sahip çeşitli sızıntı içerikler karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu görüntüler şu anda gerçekleştirilen oyunun kapalı betasından geliyor. Mobil cihazlara özel olarak çıkış yapmaya hazırlanan Assassin's Creed Jade, hayranları mobil platforma toplamayı hedefliyor.
 
Assassin's Creed Jade oyunculara keşfetmeleri için devasa bir açık dünyayı sunmayı istiyor. M.Ö. üçüncü yüzyılda geçen bu oyunda mobil oyuncular Antik Çin'de bulunan yeni yolları keşfedebiliyor ve suikastçıların kökenine inmeye çalışıyor. Yeni zorlukların ve tehditlerin ortaya çıktığı oyunun kısa oynanış görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.