Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Planet 2'den 4 Kişilik Co-op Videoları

 
     Oldukça yoğun bir yıl geçiren Capcom'un bu yıl içerisindeki en önemli yapımlarından biri olan Lost Planet 2 için yeni videolar yayınlandı.
 
     Oyun için yayınlanan bu iki videoda, Lost Planet 2'nin en önemli özelliği olan dört kişilik co-op moduna ait görüntülere yer verilmiş. Dört kişilik co-op modunda özellikle büyük yaratıklara karşı çetin ve bir o kadar da zevkli bir mücadele oyuncuları bekliyor. Büyük yaratıklar demişken videodan oyundaki yaratıkların daha doğrusu Akrid'lerin ne denli muazzam olabileceklerini de görüyoruz. Ayrıca videolarda çeşitli Akrid'lere uer verilmiş. Kimisi oldukça devasa iken, kimisi küçük, bazıları ise bir zıplayışı ile binaları yıkabiliyor.
 
     Bir çok iklimi içerisinde barındıracak olan oyun, multiplayer modları ile de ön plana çıkıyor. Lost Planet 2, 11 Mayısta çıkışını yapacak. yayınlanan bu iki videoyu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Lost Planet 2 capcom Xbox 360 PC PS3
Saints Row 3 "Aklınızı Alacak" Crysis 2, En İyi Grafiklere Sahip Konsol Oyunu mu?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Planet 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız