Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon Gaiden, 2024'te Çıkış Yapacak Infinite Wealth'in Demosunu İçerecek

 
 
Geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name adlı oyuna dün itibarıyla yeni bir bakış sundu ve bunun yanı sıra geliştirici günlüğü yayınladı. Bu içeriklerin yayınlanmasıyla beraber ortaya yeni bir detay daha çıktı. Bu detayla beraber 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak Infinite Wealth'in demosunun Like a Dragon Gaiden'da yer alacağını öğrendik.
 
Like a Dragon Gaiden içerisinde yeni oyunun demosu bulunacak
 
 
 
Yayıncı Sega tarafından açıklanana göre Yakuza'nın yan oyunu (spin-off) Like a Dragon Gaiden, 9 Kasım 2023'te PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyun sadece bununla sınırlı kalmayacak aynı zamanda 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen Infinite Wealth oyununun bir demosunu da içerecek. 
 
Ryu Ga Gotoku Studio yönetmeni Masayoshi Yokoyama demo haberi için: "Normal şartlarda bu haberi oyunun çıkışına yakın bir süreçte açıklayacaktık ancak heyecanımıza yenik düşerek sizlere şimdiden bildirmek istedik" ifadelerini kullandı.
 
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name'in batıda yalnızca dijital olarak yayınlanması bekleniyor. Like a Dragon: Infinite Wealth'in ise PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için 2024'ün başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
7 dakikalık genel bakış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Like a Dragon Infinite Wealth
Skyrim Special Edition'ın DLC Boyutundaki Fan Yapımı Mod için Yeni Fragman Yayınlandı Take-Two, GTA 5 için Yayınlanan AI Destekli Modu Yasakladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Like a Dragon: Ishin!
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız