Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kid Icarus'ta Çok Farklı Silahlar Kullanacağız


 
     Kirby ve Super Smash Bros'un yaratıcılarından olan Masahiro Sakurai şu sıralar 3DS için Kid Icarus: Uprising (Japonya'daki adıyla New Light Myth: Palthena's Mirror) üzerinde çalışıyor. 

     Şu an için bir video ve ekran görüntüleri dışında hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığımız oyunla ilgili Sakurai'den bazı açıklamalar geldi. Yapımcı oyunda bulunacak silahlarla ilgili şu sözleri söyledi.

     "Pit'in bir çok silah kullanacağını söyleyebilirim ve bu oyunun görünümü için çok önemli. Farklı çeşitlerde çok geniş bir silah yelpazesi var. Her silah çok eşsiz, çok geniş bir oynanış imkanı sunuyor ve farklı silahlarla farklı düşmanlara çok çeşitli yollardan yaklaşmamızı sağlıyor. Bu silah çeşitliliği oyunu farklı bir karakterle oynuyormuş hissini veriyor, çünkü farklı silahlar kullandığınızda bambaşka hislere kapılıyorsunuz."
 
     3DS için hazırlanan en güçlü 1. parti oyunlardan biri olarak görülen Kid Icarus uzun süredir hazırlanıyordu. Oyun 3DS'in çıkışına yetişmese bile çok beklemeyeceğimizi düşünüyorum.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kid Icarus Kid Icarus Uprising Pit 3DS Nintendo
Tekken 6 Satışları Amerika'da Oldukça İyi True Crime: Hong Kong Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kid Icarus Uprising
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız