Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 6 Satışları Amerika'da Oldukça İyi


 
     Namco Bandai'nin ve dövüş oyunları dünyasının en ünlü oyunlarından Tekken son oyunuyla yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Namco Bandai'nin finansal yıllık raporlarındaki bilgilere göre oyun Amerika'da hala iyi satıyor.
 
     Namco'nun raporlarında Tekken 6'nın firmanın en çok satan oyunu olduğu ortaya çıktı. Oyun Amerika'da toplam 1,070.000 adet satmış.
 
     Firmanın en çok satan diğer oyunları ise şöyle:  Taiko no Tatsujin Dororon! The Great Yokai Battle (170.000), Ben 10 Alien Force 2 (110,000), Super Robot Taisen OG Saga: Masou Kishin The Lord of Elemental (110.000)
 
     Tekken serisinin yönetmeni Katsuhiro Harada daha önceki bir açıklamasında Tekken 7'nin geliştirme aşamasında olduğu söylemişti.
 
    Diğer yandan Capcom'la işbirliği yapan Namco Bandai'nin Tekken X Street Fighter oyunu hazırladığını da biliyoruz. Tekken her ne kadar eski gücünden yoksun olsa da Namco Bandai'nin hala en önemli oyunu olduğu ortada.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tekken 6 dövüş Satışlar Namco Bandai
Kane & Lynch 2: Dog Days'ten Yeni Video Kid Icarus'ta Çok Farklı Silahlar Kullanacağız
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

jokerwill

7.8.2010 08:03:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: kazegami "Tekken her ne kadar eski gücünden yoksun olsa da Namco Bandai'nin hala en önemli oyunu olduğu ortada." Bence eski gücünden yoksun değil, Tekken 4'te çok düşüş yaşadılar fakat 5 ile tekrar kurtardılar. 6 ise gayet başarılı bir oyun.
sirf bunu soyliyecektim benden once soylemissin bende ps2 fat kasa var bir hisimla gidip tekken 4 aldim ve almaz olaydim bu kadar mi igrenc yapmislar analogla oyniyamiyorsun ve ok tuslari ile oyniyamadim simdi sus olarak bir kenarda duruyo

kazegami

6.8.2010 10:10:25

0
"Tekken her ne kadar eski gücünden yoksun olsa da Namco Bandai'nin hala en önemli oyunu olduğu ortada." Bence eski gücünden yoksun değil, Tekken 4'te çok düşüş yaşadılar fakat 5 ile tekrar kurtardılar. 6 ise gayet başarılı bir oyun.

BSC Misafiri

6.8.2010 07:56:35

0
Bencede katılıyorum arkadaşım sana, bomba gibi bi satiş olucak yüz yılın hasılatını yapıcaklar :)

Razura

6.8.2010 01:22:00

0
Namco Bandai'nin en çok satan oyunu yakında Naruto Shippuuden:Ultimate Ninja Storm 2 olacak!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken 6
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız