Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Keşif Oyunu Exo One'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Yayıncı Future Friends Games ve geliştirici Exbleative, keşif oyunu Exo One'ın 18 Kasım'da Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da oyunculara sunulacak.
 
Tuhaf bir sinyal... Bir uzaylı aracı... Uzay ve zaman düzleminde gezegenler arası, yer çekimini aşan bir yolculuk. Jüpiter kazasının yıl dönümünde uzaydan bir sinyal bir uzaylı aracının inşa şemasını gönderir. İnsanlık da bunu inşa eder ve Exo One olarak adlandırır.
 
Gerçekten dünya dışı bir seyahat sisteminde ustalaş ve daha önce hiç deneyimlemediğin biçimlerde gizemli ve terk edilmiş uzay bölgelerinde seyahat et. İnanılmaz hızlara ve heyecan verici yüksekliklere erişmek için yer çekimini ve momentumu kullan.
 
Yukarı yönlü termal hava akımlarından kaynayan bulut formasyonlarına yolculuk et, tepelerden in ve dağ zirvelerinden kendini bırak, her seferinde ufuktaki parıldayan mavi çizgiye doğru sürüklen. Atmosferik, detaylı görseller başka dünyaya ait ses efektleri ve hipnotik elektro gitar oyun müzikleri ile bir araya geliyor.

İnsanlığın güneş sistemi dışındaki ilk yolculuğunda aracın pilotu ol ve uzay ve zamana yayılan gezegenler arası bir yolculuğa çık.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu keşif atmosfer manzara
Kid A Mnesia: Exhibition'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Outriders'ın Yeni Canlı Yayın Etkinliği Yarın Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız