Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kamiya: Wii U'da Multi-touch Desteği İstiyorum


    Bayonetta 2 ve The Wonderful 101'i Nintendo Wii U'ya özel olarak geliştiren Platinum Games'in başındaki isimlerden birisi olan tasarımcı Hideki Kamiya'ya Wii U'da değiştirmek istediği tek bir özellik olsa neyi değiştireceği sorulmuş.
 
     Hideki Kamiya'nın bu konudaki yanıtı ise "tablet kontrolcüde multi-touch desteğinin olmasını isterdim" olmuş. Çoğu kişinin grafikten bahsedeceği bu durumda Kamiya'nın multi-touch'a vurgu yapması ise dikkat çekici.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Wonderful 101 Aksiyon Strateji Platinum Games Nintendo Wii U
Take Two, HungoverX'in Alan Adını Aldı Avustralya'ya Farklı Bir Saints Row IV
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aporocco

5.8.2013 21:03:46

0
@BSC Misafiri Wii U satışları PS3 ve Xbox 360'ın ilk yıl satışlarına nazaran aynı seviyede gidiyor, beklenen 9-10 oyunun piyasaya çıkmamış, bu gecikme Nintendo'nun hatası görülebilir ancak rakiplerinin konsolları ve oyunları çıkacak o yüzden çıkışlarını geciktiriyorda olabilir. Nintendo NES döneminden beri sistem gücünü pek önemseyen bir firma değil, ben ve şahsen tanıdığım hiçbir Nintendocu oyunlarda grafiği ön planda tutmayız, eğlendiriyorsa gerisi süper grafikli olsada olur normal olsada. ''İnsanlarda uyandı artık'' demişsin, 3DS satışları Vita karşısında uzak ara önde, sisteme ve değecek paraya uyanan insanlar neden daha güçlü donanımı el konsolunda tercih etmiyorlar? Bunun nedeni 3DS'e çok iyi oyun desteği verilip Vita'da es geçilmesi değil mi? O zaman Wii U içinde oyun desteği artırılırsa satışları aynı şekilde artmayacak mı, sende biliyorsun ki tablet kontrolcüsü olmasa Wii U'yu bu fiyata asla satmayacak bir firma Nintendo ve kendi oyunları için konsolun gücü yeterde artar bile. Keşke yorumunu misafir hesabı ile yazmasaydın Alkan, Nintendocu'dan beri hiç değişmemişsin. :) Ayrıca Wii U sistem gücü; Wii U- 956 Million transistors PS3- 300 million transistors XBOX 360- 337 million transistors Wii U- 1024MB GDDR5 PS3- 256MB GDDR3 XBOX 360- 512MB GDDR3 Wii U- 900MHz PS3- 700MHz XBOX 360- 700MHz Wii U- 16MB eDRAM PS3- no eDRAM Xbox 360- 10MB eDRAM Wii U- 256 bit bus width PS3- 128 bit bus width XBOX 360- 128 bit bus width Wii U- 30 Gigapixels/s PS3- 12 Gigapixeles/s XBOX 360- 4 Gigapixeles/s Wii U- 115.2GB/s PS3- 22.4GB/s XBOX 360- 22.4GB/s

WiiSmash

5.8.2013 16:58:38

0
nintendo ucuza kaçmaya başladı, yıl olmuş 2013 3ds'de bile multitouch yok. ds'de de yoktu

Bowser Zeki

5.8.2013 14:29:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendo tarihinin en pahalı maliyetli ve malzeme kalitesinden donanımına kadar kalite olan tek konsolu GameCube olmuştur. Yüksek teknolojiden kaçmayan ve dahası malzeme kalitesini yüksek tuttukları tek cihaz. Wii U öyle bir cihaz ki kocaman tablet kontrolcüsü var ama ekranda çoklu dokunma desteği yok. IBM Power PC işlemcisi var ama 2GB DDR3 ram kullanıyor. AMD GPU üzerinde konsolun ama piyasanın giriş seviyesi bile olmayan mobil giriş seviyesi sayılan 384 shader çekirdeğine sahip GPU. Yani cihaz öyle ucuza kaçılmış bir donanım ki anlatmaya kelimeler kıyafetsiz kalıyor. Nintendo'cu insanın hep yüreğinin acısıdır şu cümle dillerden düşmez misal "Nintendo oyunlara önem verir konsola değil" Evet o yüzden Wii U satışları Wii'nin 10'da 1'i bile değil. İnsanlarda uyandı artık. 349$ para verecekse Amerikalı ya da Avrupalı direk cihaza bakar buna değecek kalitede donanım ve malzeme kalitesine sahip mi diye. 199$ fiyat aralığına düşmediği ve 1. parti oyunları bir bir piyasaya sürmediği sürece bu konsol 2. GameCube vakası olma yolunda ilerliyor. Tek fark GameCube zamanıdan PS2 ve Xbox konsolundan çok daha güçlü bir konsoldu Wii U ise ram fazlası dışında PS3 ve Xbox 360 konsolundan pekte ileride olan bir konsol değil. 349$ Wii U 399$ PS4 satılıyor Amerika'da ön siparişler ortada.
Nintendocu'yum ama hak veriyorum sana +1

BSC Misafiri

5.8.2013 12:39:15

+4
Nintendo tarihinin en pahalı maliyetli ve malzeme kalitesinden donanımına kadar kalite olan tek konsolu GameCube olmuştur. Yüksek teknolojiden kaçmayan ve dahası malzeme kalitesini yüksek tuttukları tek cihaz. Wii U öyle bir cihaz ki kocaman tablet kontrolcüsü var ama ekranda çoklu dokunma desteği yok. IBM Power PC işlemcisi var ama 2GB DDR3 ram kullanıyor. AMD GPU üzerinde konsolun ama piyasanın giriş seviyesi bile olmayan mobil giriş seviyesi sayılan 384 shader çekirdeğine sahip GPU. Yani cihaz öyle ucuza kaçılmış bir donanım ki anlatmaya kelimeler kıyafetsiz kalıyor. Nintendo'cu insanın hep yüreğinin acısıdır şu cümle dillerden düşmez misal "Nintendo oyunlara önem verir konsola değil" Evet o yüzden Wii U satışları Wii'nin 10'da 1'i bile değil. İnsanlarda uyandı artık. 349$ para verecekse Amerikalı ya da Avrupalı direk cihaza bakar buna değecek kalitede donanım ve malzeme kalitesine sahip mi diye. 199$ fiyat aralığına düşmediği ve 1. parti oyunları bir bir piyasaya sürmediği sürece bu konsol 2. GameCube vakası olma yolunda ilerliyor. Tek fark GameCube zamanıdan PS2 ve Xbox konsolundan çok daha güçlü bir konsoldu Wii U ise ram fazlası dışında PS3 ve Xbox 360 konsolundan pekte ileride olan bir konsol değil. 349$ Wii U 399$ PS4 satılıyor Amerika'da ön siparişler ortada.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wonderful 101
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız