Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avustralya'ya Farklı Bir Saints Row IV

Aynı zamanda Avustralya'daki oyun fiyatları diğer bölgeler içinde en yüksek olanlardan biri.
 
     Avustralya derecelendirmeleriyle sorunlar yaşayan Saints Row ekibi sonunda oyunda değişiklikler yaparak kendini kabul ettirmeyi başarmış olacak ki Saints Row IV için normal oyundan farklı olacak co-op içerikleri hakkında açıklama yapıldı.
 
     Bildiğiniz gibi Avustralya'daki ESRB, USK ve PEGI gibi derecelendirmelere daha hassas yaklaşılıyor ve bu nedenle şiddet, cinsellik gibi unsurlara sahip oyunlar bu kıtada satış engeline çarpıyordu. Saints Row IV de bu oyunlardan biriydi.
 
     Yapılan açıklamada Saints Row IV'ün co-op bölümleri diğer tüm oyunculardan ayrılmış olacak ve Avustralya'daki oyuncular diğer tüm dünyadakilerle birlikte oynayamayacaklar. Bunun nedeninde değiştirilmiş olan görevler ve dolayısıyla co-op içerikleri yatıyor. Oyunun Avustralya'da satışa çıkabilmesi için yapılan değişikliklikler nedeniyle diğer tüm dünyada satışa çıkacak sürümlerle görevleri farklı olacak ve birlikte co-op oynanamayacak. Yani Avustralyalı oyuncular Saints Row IV'ün Light sürümünü oynayacaklar diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Saints Row 4 Deep Silver Volition Aksiyon PC PS3 Xbox 360 Avustralya co-op
Kamiya: Wii U'da Multi-touch Desteği İstiyorum İngiltere Satışlarında Minecraft Çılgınlığı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

omeriyibas

6.8.2013 07:29:07

0
bu ne ya böyle saçmalık mı olur? memlekete göre mi muamele? demek türkiyeye özel sürüm yapsalar 10 saatlik oyunu 1 saate inderecekler!
quote:

Orijinalden alıntı: oxlayer ZANNEDERSİN OYUN SAĞLAM HABİRE SAİNTROW 4 GİBİ BİR ÇÖP OYUNUN HABERLERİ GELİYOR BSCDE.İLGİNÇ.
arkadaşım bıktık sizin gibi yobaz fanboylardan sizin gibiler piyasıya altüst ediyor! gtayı kısır bir döngüden ibaret sanıyorsun gta en fazla yan görevleri oynarsan 30 saat sürer sonra ne yapacaksın? halk arasında bir laf var öyle söylemeyim ayıp olur?

rigby7

5.8.2013 19:54:06

+1
quote:

Orijinalden alıntı: oxlayer ZANNEDERSİN OYUN SAĞLAM HABİRE SAİNTROW 4 GİBİ BİR ÇÖP OYUNUN HABERLERİ GELİYOR BSCDE.İLGİNÇ.
Sizin gibi adamlar BSC'de ne arıyor lan?Bide Caps Lock açık yazmış. Bu Avustralya'da Steam'den Saints Row'un normal versiyonunu alamıyorlar mı?

muratdogan456

5.8.2013 17:18:45

0
işe bak arkadaş. Bir Türkçe altyazı olsun diye imza toplayalım mail atalım adamlar çıkarmasın. Bir de bunların yaptığına bak

oxlayer

5.8.2013 16:29:30

-7
ZANNEDERSİN OYUN SAĞLAM HABİRE SAİNTROW 4 GİBİ BİR ÇÖP OYUNUN HABERLERİ GELİYOR BSCDE.İLGİNÇ.

BlackLead

5.8.2013 13:59:49

0
Torrentle korsanla falan oynarlar onlarda .:))

michael01

5.8.2013 13:33:16

0
2 kere kabul etmedi adamlar.3. yi etmezler gibi geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row IV ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
42 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız