Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Wonderful 101 Sadece 30.000 Adet mi Dağıtıldı?


     Yayıncı firmalar oyunlarının kaç adet piyasaya sürüleceğine genellikle ön-sipariş miktarlarına bakarak karar verirler. Eğer önsiparişler düşükse o oyundan piyasaya çok fazla sürmek maddi anlamda firmaya büyük zarar verebilir.
 
    Perakendecilerden gelen bilgilere göre Nintendo'nun yayıncısı olduğu ve Platinum Games tarafından geliştirilen The Wonderful 101 de büyük ihtimalle ön-sipariş sayılarına bakılarak Japonya'da sadece 30.000 adet piyasaya sürülmüş. Oyunun ilk incelemelerinde beğeni toplamasına rağmen bu kadar düşük miktarda piyasaya sürülmesi gerçekten de üzücü.
 
    Eğer bu durum doğruysa The Wonderful 101'in Japonya'daki ilk haftasında en çok satan oyun olmaması bile muhtemel.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 The Wonderful 101 Aksiyon Strateji Platinum Games Nintendo Wii U
Notch: Küçük Oyunlar Yapmak İstiyorum The Bureau: XCOM Declassified'ın İlk İncelemeleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

20.8.2013 20:53:32

0
Sığ zihniyetim el konsolu ile ev konsolu birbirine karıştırmıyorum senin gibi Vita'ya sony şuan destek vermiyor. Destek'den kasıt oyun anlamında Wii U özel oyunumu ne onlar mario, zelda mı? başka nesi var 8bit'kende aynı oyunları oynatıyordu. Capcom'dan wii U ya oyun yok UBI zombie U hazırladı onlarda satmıyor diye temkinli yaklaşıyor artık EA'da aynı şekilde 3.party desteği yoksa Mario zelda nereye kadar lafda bsc misafiri ya mesajını takip eder yada önceden açtığı hesabı ile gelir 2 yorum yapar. 30 günlüğü hesabı kapatır. Yazdığım yorumda çöp ruh hastası herkesin bildiği şeyi yazmışsın Haberi okundun mu yoksa Nicki görüpdemı geldin madem Wii U özel oyunu için alıyorlar çocuk "The Wonderful 101 de büyük ihtimalle ön-sipariş sayılarına bakılarak Japonya'da sadece 30.000 adet piyasaya sürülmüş" bune bana sığ deyen kendisi o ufacık bilgisi ile sığda boğulmuş bebe, demek ki özel oyun içinde almıyorlarmış hasta yorum diye zırvalıyorsun

BSC Misafiri

20.8.2013 17:36:59

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT Nintendo bu sefer baltayı taşa vurdu Wii U duyurarak Wii'nin iyi olan satışlarını ve oyun desteğini azaltdı , Wii U'da hem teknik özellikleri hemde yetersiz oyunları ile ortada kaldı.

2-3 ay sonra X1 ve PS4 pazara girdiklerinde 7.nesilde kalan konsoların ayarında Wii U kim neden para ödesin, diğer üreticiler gibi paraya kıyıp 8.jenarasyona yakışır x86, 8 core cpu, 8gb ram ile gireydin, Nintendonun kafa hale 8bit
3DS'te de baltayı taşa vurdu deniyordu oyunlar çıkınca o gücünden kasıldığınız Vita satışları yerle bir oldu. Wii U oyunları çıksın o zaman satış nedir görürsün. Şimdi bir soru soracağım dürüstçe bir cevap ver; Wii U PS4 ile aynı güçte olsaydı PS4 almayıp Wii U alırmıydın? Tahminimce hayır PS4 özel oyunları için alırdım diyeceksin o zaman Nintendocularun da konsolu özel oyunları için aldıklarını aklından çıkarma. Herşey sistem gücü değildir ama sadece bu yönüyle sığ zihniyetle yargılıyorsun. :)

BlackBeasT

20.8.2013 10:51:47

0
Nintendo bu sefer baltayı taşa vurdu Wii U duyurarak Wii'nin iyi olan satışlarını ve oyun desteğini azaltdı , Wii U'da hem teknik özellikleri hemde yetersiz oyunları ile ortada kaldı. 2-3 ay sonra X1 ve PS4 pazara girdiklerinde 7.nesilde kalan konsoların ayarında Wii U kim neden para ödesin, diğer üreticiler gibi paraya kıyıp 8.jenarasyona yakışır x86, 8 core cpu, 8gb ram ile gireydin, Nintendonun kafa hale 8bit
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wonderful 101
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız