Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

James Wan, Aquaman 2'nin Daha Ciddi Bir Film Olacağını Söyledi

 
DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Aquaman'in film uyarlaması 2018 yılında yayınlanmıştı. 2018 yapımı filmin devam filmi de bir süredir yapım aşamasında. Geçtiğimiz saatlerde de film için düzenlenen panelde yönetmen film ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
 
James Wan'ın açıklamasına göre film ilk filme göre daha ciddi bir film olacak. Bugün yaşadığımız dünya ile daha alakalı bir film olacakmış. Ayrıca ilk filmde Ocean Master karakterini canlandıran Patrick Wilson, karakterin ikinci filmde de olacağını açıkladı. 
 
Geçtiğimiz hafta da yönetmen filmin az da olsa korku ögesi barındıracağını açıklamıştı. Aquaman 2, 16 Aralık 2022'de vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson ve Yahya Abdul-Mateen II bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber aquaman 2 vizyon tarihi konusu oyuncular
Shazam 2'nin Tam İsmi Belli Oldu Haftanın Öne Çıkan Haberleri (17 Ağustos - 23 Ağustos)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

23.8.2020 14:49:55

+2
Oldukça iyi. İlk film de ton bakımından orta şekerdi ama ikinci filmi daha karanlık olması cılkını çıkardıkları sürece hoş olur.

Punisher155

23.8.2020 14:21:46

0
Ben Affleck'li bir solo Batman filmi ve ikinci Man of Steel filmlerini çekseler şuanki durumda harika olur tüm fanlar bu iki karakteri bu kadar özlemiş ve geri dönmelerine bu kadar yükselmişken filmlere konuk tadında bırakmamaları lazım. Aquaman'e gelince ciddiyet tercihi güzel olmuş ilk film de güzeldi eğlenceliydi ve DCEU'nun en sağlam gişe yapan filmiydi ikinci filmde çıtayı yükseltecekler gibi duruyor. DC ciddi filmleri daha iyi yapıyor, Justice League filminde kızı intihar ettikten sonra ayrılmak zorunda kalan Snyder yerine Avengers 1-2 yönetmeni Whedon getirildi sonuç cıvıklık ve rezalet, sadece filmin Snyder Cut fragmanı bile JL'in vizyona giren halinden daha havalı ki ikinci fragmanda çok daha cesurca davranıp baya taş gibi görüntüler sunacaklardır diye tahmin ediyorum.

BSC Misafiri

23.8.2020 12:45:48

0
Ben süperkahraman filmlerine doydum, artık sarmıyor

RealArek

23.8.2020 10:52:18

+2
Kaç tane filmleri varsa hepsinin ikincisi geliyo Man of Steel yetim mi bide Ben Affleck baş rolünde odluğu solo Batman filmi iyi gider.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız