Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon: Zero Dawn'da Oyun Dünyasını Gezmenin Farklı Yolları Olacak


     PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Horizon: Zero Dawn'ın oyun dünyasının ne kadar büyük olacağı hakkında henüz çok fazla detay bulunmuyor. Oyunun baş yönetmeni Mark Norris, yaptığı açıklamayla oyunun dünyasının büyüklüğü ve oyunda kullanabileceğimiz binekler hakkında önemli ipuçları verdi.
  
      Geliştirici konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Gerçekte, dünyanın boyutu bir bineği zorunlu kılıyor değil mi? The Witcher'ın devasa dünyasına, Skyrim'in 41 kilometrekarelik dünyasına bakıyoruz ve onların oyuna binekler eklediğini görüyoruz. GTA ve Saints Row'a bakıyoruz ve bu oyunlarda arabalar olduğunu görüyoruz. Yani bir nevi binekleri bulunuyor. Aloy'un dünyayı gezme şekilleri hakkında konuşmaya hazır değiliz ama garantisini verebileceğimiz şey Aloy'un sadece yürüyerek veya koşarak ulaşım sağlamayacağı. Aloy, bir kaç farklı yolla dünyayı gezecek."
 
       Horizon: Zero Dawn'da nasıl bineklerin olacağı açık olarak söylenmiyor. Buna rağmen oyunda robotik dinozorları sürme özelliğinin olması, pek çok oyuncuyu memnun edecektir. Norris'in bahsettiği dünyayı gezme yolları hakkındaki görüşleriniz neler? Fikirlerinizi ve tahminlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
Day of the Tentacle'ın Yenilenmiş Sürümünden İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Final Fantasy XV'te Karakterlerimizin Hepsi Neden Siyah Giyiyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vernon Schillinger

26.10.2015 20:07:23

0
Uçabileceğiz anladığım kadarıyla.

ykrr

25.10.2015 20:34:47

0
oyunun konsepti hiç ama hiç sarmadı bana.gerçek dinazor ve hayvanların olduğu bir oyun daha hoş olurdu sanırım.beklediğim bir oyun değil.sanki patlayacak gibi.....

FatihClubRocker

25.10.2015 19:03:19

0
Ark gibi her dinazoru değil de bir iki dinazor türünü sürebilelim, öbür türlü oyunun amacından sapabilir.

BSC Misafiri

25.10.2015 14:24:02

0
Robot dinozorlu oyun hiç ilgimi çekmiyor

Patren

25.10.2015 11:58:13

0
bu oyunu bende merakla bekliyorum bineklerde robot evcillleiştirilmiş dinozorlar olcak başka ne olcak eşeğe binip gezmicezya

Megathrone26

25.10.2015 08:54:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rachsuchtig En çok bekledim oyunlardan biri bu senin sonu ile bence Next Gen oyunları sonunda başladı
Katılıyorum ben de bu oyunu merakla bekliyorum

Rachsuchtig

25.10.2015 02:03:04

0
En çok bekledim oyunlardan biri bu senin sonu ile bence Next Gen oyunları sonunda başladı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız