Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Zero Dawn PC Versiyonuna Artık Daha Az Güncelleme Gelecek

 
Horizon Zero Dawn PC versiyonu Ağustos 2020'de bazı teknik sorunlarla beraber çıkışını gerçekleştirmişti ve Guerrilla Games bu sorunları çözmek için belirli aralıklarla güncellemeler yayınladı.

En son bugün versiyon 1.10 güncellemesi yayınlandı. Birkaç çökme ile grafiksel hatayı gideriyor ve AMD GPU'larındaki VRAM sorununu çözüyor.

Bundan sonra oyunun PC versiyonu güncellemeleri yavaşlayacak. Böylece geliştirici ekip bir sonraki oyunu Horizon Forbidden West'e odaklanabilsin.
 
Guerrilla Games "Ekibimiz Horizon Forbidden West'in geliştirilmesine devam ediyor ve bu yamadan sonra Horizon Zero Dawn Complete Edition PC versiyonuna artık daha az sıklıkla güncelleme gelecek. Topluluğumuzu her zaman izlemeye devam edeceğimizi lütfen unutmayın." diye belirtti ve oyunculara devam eden desteklerinden ve oyunla ilgili hataları bildirerek çözülmesine yardımcı olduklarından dolayı teşekkür etti.
 
Horizon Forbidden West PlayStation 5 ve PlayStation 4 için duyuruldu. 2021'in ikinci yarısında çıkması bekleniyor. Olası bir PC versiyonu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 1. Hafta Fikstürü Belli Oldu! Dungeons & Dragons Live-Action Dizisinin Yazarlığını John Wick'in Yaratıcısı Üstlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hakanozzdemir

20.1.2021 17:43:26

+2
Şu oyuna kötü diyeni Allah taş eder be. Oyun ps4'te resmen grafik şovdu hala da üstüne çok az oyun vardır. Ortam, makinalar, silahlar özellikle de zırhlar çok güzeldi. Herhalde ps4'te en çok oynadığım oyun budur %100 yapmıştım, en çok ekran görüntüsünü de bu oyunda almışımdır. Oynaması da çok da keyifli rengarenk bir oyundu. İkinci oyunun da çok güzel olacağına eminim sadece kullandığımız mızrak tek upgrade ile elektrikli olması beni üzmüştü, o da biraz daha özelleştirilebilir olsun. uçan makinalara falan da binebilelim, biraz daha açık dünyada keşif unsuru olsun tadından yenmez. :)

Caped 117 Crusader

20.1.2021 16:14:00

+2
odaklansa ne olacak çöp oğlu çöp oyun. ubisoft'un kıytırık açık dünya oyunları buna takar rahatlıkla.

BSC Misafiri

20.1.2021 14:43:30

+1
Konsolda tam sürümünü 150TL ye çıktığında almıştım. Güzel oyaladı pro da fena değildi. Şu frozen mı ne o dlc sorunluydu kar yağışı falan 20-25 fps arası takılıyorduk :) 70 küsür tl ye pc ye geldiğinde görüp, yok aga bunlar optimizeyi beceremez deyip almamıştım :) Gerçi o para pre-order 2077 ye gitti daha beter rezil olduk ya neyse :D

BSC Misafiri

20.1.2021 13:53:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hudson51 Hadi bakalım. Horizon'ın satışları PC de gayet güzeldi ve Sony'nin az aklı varsa Forbidden West'i hatta diğer PS oyunlarını da PC'e çıkarır.
Keşke hepsini çıkarsada PS5 almak zorunda kalmasak..PS4 Pro'dan sonra bu kan emicilere hiç bulaşasım yok.

Hudson51

20.1.2021 11:04:35

+1
Hadi bakalım. Horizon'ın satışları PC de gayet güzeldi ve Sony'nin az aklı varsa Forbidden West'i hatta diğer PS oyunlarını da PC'e çıkarır.

Megathrone26

20.1.2021 10:50:58

+1
İlkini çok severek oynamistim standart ps4umde. Oyun teknik anlamda beni cok sasirtmisti iyi anlamda. Kaldi ki robotlari seven biri olarak da ayri bir ilgimi cekmisti. Hem surekli fps oyunu olan killzone serisini yapapn guerrialla games firmasinin ilk defa bir aksiyom tps oyunu yapmasi ve ilk olmasina ragmen bunu gayet iyi basarmasi da beni olumlu manada sasirtmisti. Oyunda en cok canımı sıkan ve hakikaten alinan keyfi baltalayan insanlarla ilgili gorevler ve insan yapay zekasi olmustu. Robotlarla girdigimiz mucadeleler ve robotlarin yapay zekasi bence gayet guzelken insanli kisimlar inanilmaz kotuydu. Sanki son anda oyuna olsun diye koyulmus gibiydi. Bunun disinda gercekten buyuk zevk alarak frozen dlc si de dahil tahminimce 130 saat filan oynamisimdir. Devam oyununu da buyuk merakla bekliyorum. Umarim standart ps4umde teknik acidan yine en azindan ilk oyudaki gibi kaliteli ve sorunsuz olur. Ha unutmadan ilk oyunda Türkçe Dublaja kesin gözüyle bakarken birakin dublaji oyunda Türkçe Altyazı dahi olmamasi beni cok uzmustu. Umarim devam oyununda Türkçe Altyazılı yaparlar. Kesin olmasi lazim bence. Fazla diyalog vardi oyunda. Bir de anlamayi istiyorsun konusmalari. Merakla bekliyorum

BSC Misafiri

20.1.2021 10:32:09

0
Şu oyunahiç içim ısınmadı. Yeni çıkartacakları devam oyunuda bana dlc veyamodlanmış bi oyun gibiolacak hissigeliyor. Nedeni ise ilk oyundaki gibi çok benzer şeyler olursa herşey hazır zaten kopyala yapıştır yeni görev vs bi ara sahne videolarında yenilik olur ilkine göre :)

Un4Given-

20.1.2021 10:19:34

+3
@shovel knight Hocam oyunu en son ne zaman denediniz? Oyun ilk çıktığında sıklıkla çöküyordu ve fps düşüşleri vardı. Ama bu sorunlar çözüleli çok oldu. Firma sürekli güncelleme yayınladı. Şuan oyunda çökme, kasma hiçbir sorun yok. Gayet akıcı oynanıyor. Steam kullanıcı incelemelerinide kontrol edebilirsiniz.

Jack Rabbit Slims

20.1.2021 09:05:02

0
Ben sanmıyorum ama bazılarının dediği gibi grafik motorunun reklamını yapmak için pcye çıktıysa bu oyun hiç de iyi bir reklam yapmadı.

Shovel Knight

20.1.2021 06:33:31

0
hiç gelmedi ki bundan sonra az gelsin, sahtekarlık diz boyu çıktığı ilk dedim bu adamlar bu oyunu düzeltmek için hiç bir şey yapmaz diye öyle de oldu pcden de para kaldıralım reklam olsun diye çıkarılmış bir oyun
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız