Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Forbidden West'in PC Özellikleri Ortaya Çıktı

 
 
Daha önce konsol sürümü ile beraber karşımıza çıkan bilim kurgu temalı aksiyon macera oyunu Horizon Forbidden West yeni bir sürümle beraber PC platformuna gelmeye hazırlanıyor. Complete Edition sürümü PC oyuncularına sunulmaya hazırlanırken platform özellikleri ortaya çıkıyor.
 
Horizon Forbidden West birçok grafik ön ayarına sahip olacak
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Horizon Forbidden West Complete Edition'ın PC sürümü çok düşükten çok yükseğe kadar değişkenlik gösteren grafik ön ayarlarına sahip olacak. Hem en yeni donanıma sahip olan PC kullanıcıları hem de orta seviyeli PC kullanıcıları bu oyunu en iyi şekilde deneyimleyebilecek.
 
Diğer taraftan ayarları kendi zevkinize göre ayarlayabilecek ve istediğiniz gibi dokuların, gölgelerin, suyun, arazinin ve daha fazlasının kalitesini değiştirebileceksiniz. Bunların yanı sıra kendi görüş alanınızı ayarlayabilecek ve hareket bulanıklığı özelliğini de açıp kapatabileceksiniz. Çok çeşitli grafik ayarlarına sahip olacak PC sürümünde oyunun menüsü içerisinde birçok seçenekle beraber karşılaşabileceksiniz.
 
Beklenen PC sürümleri arasında yer alan Horizon Forbidden West Complete Edition, 21 Mart tarihinde PC platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games mağazası üzerinden yayınlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Horizon Forbidden West PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Guerrilla Games
Switch Emülatörü Geliştiricisi 2,4 Milyon Dolar Tazminat Ödeyecek Xbox Game Pass'e Mart Ortasına Kadar Eklenecek Oyunlar Açıklandı

Rexroth

6.3.2024 00:05:33

0
Bu oyunu merekla bekliyorum. RTX 4080 ve Ryzen 7 7800X3D ile 4K akarız artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Forbidden West
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız