Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 2 için RTX Remix Modu Geliştiriliyor: Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

 
 
Daha önce birçok kez haberini yaptığımız gibi şimdi yeni bir RTX remix modu ortaya çıkmış durumda. NVIDIA ekibi içerisinde yer alan Jacob Freeman, iki farklı oyun için yeni bir mod geliştiriyor: XIII ve Hitman 2: Silent Assassin oyunları için geçerli olacak bu modlar oyunun sistemlerini iyileştiriyor ve ışıklandırmalarını yükseltiyor.
 
Yeni RTX Remix modları yolda 
 
 
 
Jacob Freeman tarafından geliştirilme aşamasında bulunan modun yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz. Bu görüntülere bakacak olursak bazı sorunların olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Örneğin Ajan 47'nin kafasında büyük bir ışıklandırma sorunu olduğunu doğrudan gözlemleyebilirsiniz. Ancak bu sorunlar modun erken geliştirme aşamasında olduğundan kaynaklanıyor. Dolayısıyla final sürümünde bu tarz sorunları beklemiyoruz.
 
Ekran görüntülerine daha detaylı bakacak olursak 3 boyutlu modellemelerin aynı kaldığını ve dokuların şu anda elden geçirilmediğini aktarabiliyoruz. Diğer taraftan şu anda bu modun herhangi bir indirime bağlantısı bulunmuyor ve ilerleyen süreçte gelişmiş araçlardan yararlanıp yararlanmayacağını da bilemiyoruz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Hitman 2 Warner Bros Interactive Entertainment IO Interactive
Dragon's Dogma 2 Görüntüleri Canlı Yayınlarla Sızdırılıyor! Empire of the Ants Görselliğiyle Bir Hayli Dikkat Çekiyor

BSC Misafiri

19.3.2024 11:20:34

0
RTX Remix teknolojisi çok balon bir teknoloji Max Payne 1'de gördük 1400FPS'den 60 hatta 60'ın altına düştüğünü ki bu eski kartlarda değil RTX 4080 ekran kartında yaşanıyordu Nvidia kullanan biri olarak cidden cimri ve aç gözlü bir şirket çıkardıkları her nane'de bir şeye yaramıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız