Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Empire of the Ants Görselliğiyle Bir Hayli Dikkat Çekiyor

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Tower Five tarafından 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecek olan Empire of the Ants için yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragman içerisinde yer alan motor içi görsellere bakacak olursak gerçekten de etkileyici bir yapıya sahip olduğunu aktarabiliriz.
 
Empire of the Ants üst düzey bir yapıyla gelmeye hazırlanıyor
 
 
 
Gerçek zamanlı strateji yapısı ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan Empire of the Ants, oyunculara karınca imparatorluğunun yönetimini sunuyor. Ne pahasına olursa olsun kolonilerinizi korumaya çalıştığınız bu yapımda fotogerçekçi bir orman yapısı bizlere sunuluyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız süre boyunca oldukça gerçekçi görüntülerle karşılaşabiliyorsunuz.
 
Dikkatleri bir hayli üzerine çekmeyi başaran Empire of the Ants bu yıl içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak. Strateji, keşif, çatışma ve daha fazla unsurla beraber yer alabileceğiniz bu yapım kendine özgü mekanikleri ile beraber gelmeyi bekliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Empire of the Ants
Hitman 2 için RTX Remix Modu Geliştiriliyor: Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Korku Oyunu Stasis: Bone Totem Konsollara Geliyor

KristalTürk

18.3.2024 20:30:26

0
Çok iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız