Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma 2 Görüntüleri Canlı Yayınlarla Sızdırılıyor!

 
 
Capcom tarafından biz oyunculara sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 içerikleri internet üzerinde şu anda sızdırılıyor. Resmi olarak 22 Mart tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan oyun ne yazık ki Twitch canlı yayınları ile beraber kullanıcılara sunuluyor.
 
Dragon's Dogma 2 içerikleri gün yüzüne çıkıyor
 
 
 
Önümüzde sayılı günlerin kaldığı bu süreçte oyuna erken erişim sağlayan birçok kullanıcı bulunuyor. Bu kullanıcılar oyunun içeriklerini doğrudan diğer bekleyenlere sunuyor ancak spoiler yemek istemeyen oyuncuların bu noktada oldukça dikkatli olması gerekiyor.
 
JustIchor tarafından yayınlanan bir canlı yayın görüntüsüne göre PS5 sürümüne erken erişim sağlayan bu kullanıcı, 2 saatten fazla içeriği kullanıcılara sunuyor. Diğer taraftan oyunun PC sürümünün herhangi bir şekilde sızdırılmadığını aktarabiliriz.
 
Bu içerikleri sağlayan kanallara veya kullanıcılara erişim linki sunmuyoruz. Dolayısıyla oyunu bekleyenler ve oynayacak olanların bu sızıntı içeriklere dikkat etmesini öneriyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera
NFS: Most Wanted Fan Remake'ten 15 Dakikalık Oynanış Görüntüsü Hitman 2 için RTX Remix Modu Geliştiriliyor: Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız