Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı Bilim Kurgu Macerası The Invincible için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı 11 bit studios ve geliştirici Starward Industries tarafından oyunculara sunulacak olan hikaye odaklı birinci şahıs bilim kurgu gerilim macera oyunu The Invincible için “Life on Regis III” adlı yeni bir fragman yayınlandı.
 
Yayınlanan fragmanda oyundan bazı kareler, arka planda konuşan bir ses (bu konuşmada çeşitli gezegenlerde yaşamın varlığı tartışılıyor) ve daha fazlası yer alıyor.
 
The Invincible, hikaye odaklı bir bilim kurgu macerasını bizlere sunacak
 
 
 
The Invincible, Stainslaw Lem'in romanından esinleniyor ve retro fütüristik bir temaya sahip birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu olarak karşımıza çıkıyor
 
Oyuncular Regis III adlı yabancı bir gezegende uyanan uzay bilim adamının rolünü üstlenerek kayıp mürettebatı bulmak için gizemli bir göreve çıkacak. Regis III'ü keşfederken gezegenin korkunç sırlar içerdiğini görecek, daha da derinlere indiğinizde burada yalnız olmadığınızı fark edecek ve bu gezegeni hiç keşfetmemiş olmayı dileyeceksiniz. Fakat artık geri dönmek için çok geçtir.  
 
The Invincible, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Invincible Starward Industries birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu
Çok Oyunculu Aksiyon Oyunu Divine Knockout'un Çıkış Tarihi Açıklandı God of War Ragnarök Rekor Kırdı: İlk haftada 5,1 Milyon Adet Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Invincible
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız