Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Invincible Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını 11 bit studios ve geliştiriciliğini Starward Industries'in üstlendiği bilim kurgu macerası The Invincible'ın çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu kapsamda 6 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oyun Gamescom 2023 fuarında da yer alacak
 
 
 
İlgi çekici atmosferi ve içeriğiyle beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen The Invincible, 23-27 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentindeki Koelnmesse'de gerçekleştirilecek Gamescom 2023 fuarında yer alacak. Katılım sağlayan kişiler The Invincible'ın demo sürümünü deneyebilecek. Bunun yanı sıra AMD tarafından bir araya getirilen The Invincible temalı PC kasasını da görme şansı elde edecek.
 
Oyunda kimi kontrol ediyor ve ne yapıyoruz? 
 
Son derece nitelikli ve zeki bir astrobiyolog Yasna olarak yer alacağımız oyunda keşfedilmemiş bir gezegen olan Regis III'e adım atıyoruz. Tamamen bilimsel bir içeriği bizlere aktarmayı hedefleyen bu yolculukta kayıp ekip üyelerini arama görevini üstleniyor ve izleri takip etmeye başlıyoruz. Oyun içerisinde bir yandan ekip üyelerini ararken diğer yandan ise çeşitli seçimler yapmak durumunda kalıyor ve verdiğimiz her bir karar bizleri tehlikenin ortasına atabiliyor. 
 
Keşif unsurlarının ön planda olduğu oyunda bulunduğumuz gezegeni keşfedebiliyor ve daha önce görülmemiş güzellikleri ortaya çıkarabiliyoruz. Merak uyandıran yapısıyla The Invincible, 6 Kasım'da geliyor.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Invincible Starward Industries birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu
ESO 39. Güncelleme Şimdi PC'de: Uzun Zamandır Beklenen Oynanış İyileştirmelerini İçeriyor Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'in PS4 Sürümü Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Invincible
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız