Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Witcher 3 geliştiricilerinin yeni oyunu The Invincible'ın oynanış videosu yayınlandı

 
 
YouTube'da 'Cycu1' adlı içerik üreticisi bilim kurgu temalı macera oyunu The Invincible'ın 16 dakikalık oynanış görüntülerini içeren bir video paylaştı. The Invincible, eski The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 geliştiricilerinden yeni bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Video çeşitli teknik detaylar gösteriliyor
 
 
 
Cycu1 tarafından yayınlanan oynanış videosunda oyunda desteklenecek yeni nesil teknolojiler yer alıyor. Bu kapsamda AMD FSR 2.2 desteği bu videoda karşımıza çıkıyor. Görünüşe göre oyun NVIDIA'nın DLSS 2/3'ünü veya Intel'in XeSS teknolojilerini desteklemiyor. 
 
Starward Industries tarafından geliştirilen The Invincible için 4 Mayıs'ta yani yarın bir demo sürümünün yayınlanması planlanıyor. Yayınlanacak olan demo 4 Mayıs ile 8 Mayıs arasında oynanabilecek. 8 Mayıs'tan sonra bu demoya erişim sağlanamayacak. Dolayısıyla elimizde sınırlı bir süre mevcut.
 
The Invincible, Stanislaw Lem'in gerçekçi bilim kurgu dünyasında geçen hikaye odaklı bir macera deneyimini bizlere aktarmayı hedefliyor. Oyunun bu yıl piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
16 dakikalık oynanış videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.
 
The Invincible oynanış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Invincible Starward Industries birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu
Cyberpunk 2077 için bir zam daha! 499 TL'lik oyun 799 TL'ye yükseldi! Capcom başkanı: Street Fighter 6'nın 10 milyon satmasını hedefliyoruz!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Invincible
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız