Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Her Şeyi Yıkabileceğiniz Fizik Tabanlı Teardown Yeni Nesil Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncılığını Sabre Interactive ve geliştiriciliğini Tuxedo Labs'in üstlendiği fizik tabanlı yıkım oyunu Teardown, PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına geliyor. Oyunun bu sürümleri hem fiziksel hem de dijital olarak 15 Kasım'da çıkış yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca ilk günden itibaren PlayStation Plus Extra ve Premium üyelerine özel olarak Oyun Kataloğu'nun bir parçası olacak.
 
Oyun ilk olarak PC'ye geldi
 
 
 
Teardown ilk olarak 29 Ekim 2020'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim sürüm olarak çıkış yaptı ve ardından 21 Nisan 2022'de tam sürüm olarak yayınlandı. Simüle edilmiş ve tamamen yok edilebilir olan bu voxel dünyada yer aldığınız oyunda istediğiniz şekilde yapıları yıkabiliyor ve farklı bir deneyim elde edebiliyorsunuz.
 
Oyunda taşıtlarla veya patlayıcılarla duvarları yıkarak kısa yollar açabiliyor, nesneleri üst üste yığarak yeni deneyimler elde edebiliyor, çevre öğelerini en yaratıcı yöntemlerle kendi lehine kullanabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyorsunuz.
 
Oyunda kısaca sorunlara yaratıcı çözümler bularak, kaba kuvvet kullanarak ve çevrendeki her şeyden yararlanarak kusursuz bir vurgun planlıyorsun.
 
Konsol çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Teardown
Marvel's Spider Man 2'de Neler Yeni? Ağ Sistemi, Oynanış ve Dahası! Sony Başkanı Jim Ryan 2024 Yılında Emekliliğe Ayrılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Teardown
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız