Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Dizisi Projesinde Ridley Scott ve Battlestar Galactica Yönetmeni de Bulunuyor


    Bildiğiniz gibi Microsoft, Xbox One'ı bir eğlence konsolu yapmak istiyor. Bu doğrultuda konsola özel TV dizileri geçtiğimiz dönemde duyurulmuştu. Steven Spielberg'ün başında bulunduğu Halo dizisi de bunlardan birisiydi. Bahsi geçen dizi hakkında heyecan verici yeni açıklamalar yapıldı.
 
    Belirtilenlere göre bu senenin sonunda başlaması düşünülen Halo dizisinde Steven Spielberg'ün haricinde Prometheus ve ilk Alien filminin yapımcılarından Ridley Scott, kıdemli yapımcı olarak görev alacak. Ayrıca Battlestar Galactica'nın yönetmenlerinden Sergio Mimica-Gezzan da Halo dizisinin yönetmenliğini yapacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
halo xbox one fps 343 industries halo 5
Rapor: eSpor Müsabakalarının 70 Milyondan Fazla İzleyicisi Var Amazon: "Fire TV'nin Amacı Oyun Konsollarına Rakip Olmak Değil"

F355 Challenge

3.4.2014 15:07:39

-1
quote:

Orijinalden alıntı: ugrzhr36 Bu isimler sadece reklam amaçlı isimleri yer alıcaktır..Artık bu kandırmacalara inanmıyalım arkadaşlar.
Kafan iyi heralde, direk diziyi yonetecek saka misin? Xbox veya Microsoft ya soz konusu hemen muhalefet olmaya calisin. Sony elindeki cevherleri aylardir kovarken Microsoft Xbox One'a icerik saglamak icin yeni studyolar kuruyor, bu haberdeki gibi onemli isimlerle anlasiyor. Sevmiyorsaniz da hakedene hakkini verebilecek kadar delikanli olun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız