Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 5'in Xbox One X Güncellemesi Ne Kadar İyi?

 
     Xbox cephesinin başarılı serilerinden Halo da Xbox One X'in gücünden yararlanan oyunlardan biri. Dolayısıyla performansı da henüz denememiş olanlar için merak konusu.
 
     Halo 5: Guardians'ın Xbox One X iyileştirmesi oyuna 4K çözünürlük desteği getirmekle kalmıyor. Her ne kadar grafiklere büyük dokunuşlar yapılmasa da doku filtreleme ve çözünürlükteki artış oyunu başka bir noktaya taşımaya yetmiş gibi görünüyor. Uzak mesafe çizimlerinin ve bulanıklığın Xbox One sürümüne göre büyük oranda üstesinden gelindiği görünen 4K deneyiminin yakın mesafe görüntüler de ise fazla fark yaratmadığını görüyoruz. Bu noktada da yapımcılar oyunun 1080p çözünürlüğü hedefleyerek tasarlandığını söylüyorlar.
 
      Digital Foundry'nin Halo 5: Guardians için hazırlamış olduğu Xbox One ve Xbox One X karşılaştırmasını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer halo xbox one fps 343 industries halo 5 Halo 5 Guardians multiplayer master chief agent locke fireteam osiris
iBUYPOWER Masters 2017 Şampiyonu Cloud9 ARK Yapımcısı Xbox One X'in Güçlü ve Zayıf Yönleri Hakkında Konuştu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

necipfazil2041

14.11.2017 20:23:42

0
İyi güzel de oynayan yok. Serverlar da slayer oyun bulamıyorsun çok böldüler comminity i

BSC Misafiri

14.11.2017 19:04:11

0
XOX'i dün aldım,zaten 4K updatelerin hepsini harici depolamaya kaydetmiştim. Halo'yu bi açtım,gözlerim yerinden fırladı. Yüksek çözünürlüklü kaplamalar, inanılmaz bir resim kalitesi ile bu hali ile neslin en iyi grafikli oyunlarından biri hiç tartışmasız. Laf atmadan evvel gidin oyunu sağlam bir 4K TV de oynayın gelin,sonra yazarsınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız