Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Greenberg: Milo & Kate Sadece Bir Teknoloji Demosu


 
     Milo & Kate'i Kinect'in (önceki adıyla Natal) tanıtımından hatırlarsınız.  Daha doğrusu sadece Milo'yu görme şansı yakalamıştık ve Lionhead Studios'tan Peter Molyneux bu projeyi bir oyun olarak tanıtmıştı.
 
     Hatta Molyneux bir süre önce Milo & Kate'in eskisinden 10 kat daha iyi olduğunu ve Temmuz ayında Oxford'daki TEDGlobal adlı etkinlikte oyunun yeni halinin gösterileceğini müjdelemişti.
 
     Xbox'ın patronu Aaron Greenberg'ten ise bambaşka bir açıklama geldi. Milo & Kate'in sadece bir teknoloji demosu olduğunu ve piyasaya sürecekleri bir oyun olmadığını söyleyen yetkili kafaları iyice karıştırdı.
 
     Temmuz ayındaki etkinlikte Peter Molyneux'un göstereceğim dediği Milo & Kate'i bekliyor olacağız, aksi takdirde Microsoft'un ve Molyneux'un bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğratacağı kesin. Biz yine de Peter Molyneux'un sözlerine inanıyor ve Temmuz ayını bekliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak milo xbox360 Greenberg Molyneux
GoldenEye'a Golden Kontroller Nintendo Online Servislerinde Yeniler

cryptdlg

29.6.2010 11:10:22

0
Microsoft un ilerde ! yapabileceklerini anlatan teknoloji demolarina hic denk gelmemis arkadaslar boylelikle, bir gercekle daha yuzyuze geldiler. Tekrar dan gecmis olsun. Bakalim Knect ne zaman patlayacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Milo & Kate
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız