Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoldenEye'a Golden Kontroller


 
    Nintendo Wii'ye E3'de duyurulan oyunlar arasında en çok dikkat çeken oyunlardan biri kesinlikle GoldenEye oldu. Bir süredir James Bond oyunu hasretine Wii'de son verilmek istenince 007 müptelalarının da hemen iştahları kabarmış olmalı.
 
    Wii'ye özel olan GoldenEye'a bir de özel kontroller çıkacağı ipuçlarını aldık. Sızan bilgiye göre ve aşağıdaki resimden de göreceğiniz üzere GoldenEye için satışa çıkacak olan kontroller arasında bir uzi modeli aparat ile altın bir klasik kontroller gözükmekte. Sizce bunlar ne kadar eder? Gamestop'un listelemesine göre 69.99 dolar ediyor.
 
    Listelemede kontroller paketinin ismi "James Bond: Goldeneye Controlller" olarak geçiyor. Bunun dışında ise bu paketin Activision'ın desteklediği bir ürün olup olmadığı ise yazmıyor. Böyle ürünler için 70 doların fazla olduğu düşünülüyor. İçinde oyun olsa tamam diyeceğiz ama maalesef böyle bir bilgi yok.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FPS Nintendo Golden Eye James Bond 007 Eurocom
Brink, Move ve Kinect'i Desteklemeyecek Greenberg: Milo & Kate Sadece Bir Teknoloji Demosu

BSC Misafiri

29.6.2010 11:35:56

0
Orada 70$ ,Türkiye'ye gelince olur 205 lira.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GoldenEye 007
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız