Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Green Lantern Dizisi Duyuruldu

 
DC evreninin aslında en önemli karakterlerinden biri olan, ancak ne yazık ki Ryan Reynolds'ın oynadığı o kötü filmden sonra ekranda hiç göremediğimiz Green Lantern'in dizisi geliyor.
 
HBO Max'te yayınlanacak olan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Daha önce Arrowverse'ün başındaki isim olan Greg Berlanti, dizinin yapımcılığını üstlenecek. Dizinin yaratıcısı ise Lego batman Filmi'nin yazarı olan Seth Grahame-Smit olacak. Ayrıca Marc Guggenheim da yazarlık yapacak. 
 
Live-action tarzında olacak olan dizi tek bir Gren Lantern'e değil, dört farklı Green Lantern'e odaklanacağı açıklandı. Dizi,  Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz, ve Alan Scott'a odaklanacak, ancak Kilowog ve Sinestro da dizide yer alacak.
 
2021 yılında yapımına başlanması planlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber green lantern dizi green lantern dizisi oyuncular konusu ne zaman fragman karakterler
Daredevil Dizisindeki Kingpin, Spider-Man 3'e Katılmak İstediğini Söyledi The Stand Dizisinden Fragman Paylaşıldı

Punisher155

10.10.2020 16:28:22

+1
Green Lantern'lardan Hal Jordan ve John Stewart gibi ağır toplar dizide olmadıklarına göre sinematik evrene saklanıyor demek ki belli de bu kadar çoğu kötü ve gereksiz süperkahraman dizisi çıkması gerçekten sinir bozucu olmaya başladı, çok fazla ele ayağa düştüler. Batman'in uşağı Alfred'in bile kendi dizisi var artık bu saçmalığın bitmesi şart özellikle yeni duyurulan Disney+ Marvel dizilerinin de çoğu aşırı gereksiz. Gerçekten uzun yıllardır süperkahramanları seven her yapımını takip eden biri olarak bunca yapım iyice artık midemi bulandırmaya başladı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız