Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Daredevil Dizisindeki Kingpin, Spider-Man 3'e Katılmak İstediğini Söyledi

 
Bu zaman kadar yayınlanan filmlerle aslında oldukça anlaşılabilir olan Marvel Sinematik Evreni, Spider-Man 3 ile ilgili çıkan son haberler ile karmaşıklaşacak gibi duruyor.
 
Önce, daha önce başka Spider-Man filmlerinde rol alan Jamie Foxx, Spider-Man 3'e katılacağını açıkladı. Sonra tüm Spider-Man filmlerinin aynı filmde olacağı bir çoklu evren fikri olduğuna dair söylenti çıktı. Sonrasında da Doctor Strange'in Spider-Man 3'te olacağı açıklandı.
 
Tüm bu karışıklıkların arasında da Daredevil dizisinde muazzam bir oyunculuk sergileyen Vincent D'Onofrio, yani Kingpin, Spider-Man 3'e katılmak istediğini söyledi. Aslında tüm bu karmaşıklığı bir kenara bırakıp Spider-Man'i Kingpin gibi düşmanlarla dövüşürken görmek çok daha keyifli olurdu.
 
Vincent D'Onofrio, Spider-Man 3'e Kingpin olarak katılsa sanırım kimsenin bir itirazı olmaz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi spider-man 3 mcu tom holland konusu oyuncular ne zaman yayın tarihi
The Falcon and the Winter Soldier ve WandaVision Dizisinden Tanıtım Görseli Yayınlandı Green Lantern Dizisi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.10.2020 21:25:26

+1
Kingpin gelirse daredevil karakterinide es geçmezler herhalde yelena black widow'un yerine geçmezse boşluğu daredevil doldurur.

Punisher155

10.10.2020 16:39:27

+2
Kingpin'in üçüncü filmde seriye dahil olması gayet yerinde bir karar olur zaten süper kötülerle anlaşma yapıp örümceği avlamaları için yeri geldiğinde finansal destek dahil olmak üzere bir çok destek veren bir karakterdi, filmde de burdan gidebilirler ama yıllar önce çizgifilmde olduğu kadar olmasa da en azından cameo tadında bile olsa bu filmde Daredevil'ı görmeyi çok isterim.

redoracle

10.10.2020 16:19:35

0
Spidey hayranı olarak ciddi bir peter kingpini 1 dakka da harcar,ben otto gibi yeşil cin,scorpion gibi daha zorlandığı düşmanlarla görmek isterdim. Spidey koca galactus elçisi ateş lorduna girişerek saniyeler içinde nakavt etmiş birisi böyle ufak tefek düşmanlarla harcanmamalı. Zamanında hulkla,silver surferla,visionla(elini içinde cisimlendirmişti) vs kapışmış biri spidey ki bu kapışmaları oldukça iyiydi. Ama kingpini baykuşu çekiç kafayı mafya liderleri olarak filmde görmek hoş olurdu bu evrende olan birşey ama baş kötü olması sıkıcı olur sadece.

MaeglinElendil

10.10.2020 13:24:50

0
Ben dahil internetteki büyük çoğunluk Spider-versefilmi beklerken Spiderman’in Kingpinle uğraştığı bir film çok basit kalacaktır.

Rachsuchtig

10.10.2020 13:08:25

+2
Bu günlerde aktörlerin çıkıp katılmak istedikleri filmleri söylemesi moda oldu. Bakalım sonu getirecek mi

Venom59

10.10.2020 12:36:10

+2
Şu güzelim dizi ve bu iki başrol harcanmamalı ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız