Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Görsel Roman Oyunu Mediterranea Inferno 5 Mart 2024'te Konsollar için Geliyor

 
 
Yayıncı Santa Ragione ve geliştirici Eye guys, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Switch için görsel roman oyunu Mediterranea Inferno'yu 5 Mart 2024'te yayınlayacaklarını duyurdu.
 
Mediterranea Inferno ilk olarak 24 Ağustos 2023'te Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Güney İtalya'da keyfini çıkardığın bir yaz tatilinden daha iyi ne olabilir ki? 2020 salgınının toplu travmasını atlatmaya çalışan Claudio, Andrea ve Mida'ya seyahatlerinde katıl. 20'li yaşlarının başındaki üç genç adam, iki yıllık zorunlu izolasyonun ardından arkadaşlıklarını ve üçlüyü gerçekten özel kılan olağanüstü bir bağı yeniden canlandırma umuduyla yeniden bir araya gelir. Parçalarının toplamının çok ötesinde mitolojik bir güç! Ya da öyle düşünüyorlar…
 
Günlük aktivitelerini seçerken, onların en karanlık korkularını, takıntılarını ve başarısız beklentilerinin gerçekliği ortaya çıktıkça sahip oldukları intikam susuzluğunu keşfedeceksin.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Görsel Roman Mediterranea Inferno ps5 ps4 switch xbox series switch
Aksiyon RPG AlternaWelt: Blue Exorcist Gaiden PC ve Mobil için Duyuruldu The Universim ile Dilediğiniz Dünyayı Oluşturabiliyorsunuz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız