Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon RPG AlternaWelt: Blue Exorcist Gaiden PC ve Mobil için Duyuruldu

 
 
Japon şirket Aniplex, AlternaWelt: Blue Exorcist Gaiden'ı duyurdu. Oyun, PC, iOS ve Android için çıkacak. Japonya'da 2024 yazında piyasaya sürülecek.
 
Oyunun açıklaması şöyle: “Orijinal eserde de görünen, True Cross Academy Kasabasında geçen bir 3D aksiyon RPG'si. Tamamen orijinal bir hikayeye ve Kazue Kato tarafından tasarlanan orijinal karakterlere sahip. Rin Okumura ve Yukio Okumura da dahil olmak üzere serideki pek çok karakter oynanabilir olarak görünecek.”
 
Ek olarak oyun için bir fragman videosu yayınlandı. Fragman videosunda oyun içinde yer alan mekanlar, sinematik olarak gösterilmekte. Videonun ilerleyen kısımlarında ise düşmanlara karşı savaşan kahramınımız ortaya çıkmakta.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon RPG AlternaWelt: Blue Exorcist Gaiden PC Mobil
Insomniac Games'in Siber Saldırı Sonucu Tüm Projeleri Açığa Çıktı Görsel Roman Oyunu Mediterranea Inferno 5 Mart 2024'te Konsollar için Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız