Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Google, 2023'te En Çok Aranan Oyunları Açıkladı

 
 
Google, 2023 yılı içerisinde en çok aranan video oyunlarının listesini açıkladı. Listenin başında, 10 Şubat 2023 tarihinde çıkış yapan ve yılın ilk yarısında Avrupa'nın en çok satan oyunu olan Hogwarts Legacy yer alıyor. Oyun aynı zamanda Mayıs ayı içerisinde yeni nesil konsollara çıkışını yaptı ve ardından Kasım ayı içerisinde de Switch konsollarına geldi.
 
Listede öne çıkan birçok yapım yer alıyor
 
 
Harry Potter evreninde geçen Hogwarts Legacy haricinde elbette liste içerisinde bu senenin beklenen oyunları da bulunuyor. Bu oyunlar arasında uzay temalı açık dünya macera rol yapma oyunu Starfield, televizyon uyarlaması ile beraber popülaritesini daha da arttıran hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Last of Us ve daha fazlası yer alıyor.
 
- Hogwarts Legacy
- The Last of Us
- Connections
- Battlegrounds Mobile India
- Starfield
- Baldur’s Gate 3
- (Suika Game)
- Diablo IV
- Atomic Heart
- Sons of the Forest
 
Diğer taraftan listede izometrik aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 ve uzak doğu projeleri bulunuyor. Ülkemizde popüler olmayan bazı oyunlar da bu liste içerisindeki yerini koruyor. Bunun dışında alternatif Sovyet dünyasında geçen Atomic Heart ve aynı zamanda devam oyunu olarak karşımıza çıkan ve hayatta kalma deneyimini sunan Sons of the Forest burada bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle yazılım arama motoru uygulama
Hello Games Açık Dünya Macera Oyunu Light No Fire'ı Duyurdu Level Infinite, Exoborne Adlı Oyunu Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Google
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız