Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostpia Season One, PC Sürümü 22 Ağustos'ta Çıkıyor

 
 
Geliştirici Chosuido, Ghostpia Season One'ın PC (Steam) versiyonunun 22 Ağustos'ta yayınlayacağını duyurdu.
 
Ghostpia Season One , bu yılın başlarında Switch için piyasaya sürülürken, PC sürümünde klavye ve fare kontrolleri, tam yüksek tanım ve 4K çözünürlük desteği, saniyede 60 kareye kadar performans ve Steam başarımları yer alacak.
 
Geliştiricinin yaptığı açıklamada, "Bu sürümün yayınlanmasına yol açan uzun bekleyiş için özür dileriz. Sonunda bunu size sunabildiğimiz için çok heyecanlıyız. Chosuido olarak bu bizim Steam'deki ilk sürümümüz ve zorluklarla dolu bir yolculuk oldu. Sizi beklettik ama hepinizden gelen destek ve teşvik sayesinde bu dönüm noktasına ulaşmayı başardık. Gerçekten minnettarız.” dedi.
 
Ghostpia Season One, resimli bir kitap gibi görünen sevimli görsellere sahip, glitches ve gürültü ile süslenmiş ve nostaljik ifadelerle karakterize edilen görsel bir roman oyunudur. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ghostpia Season One PC Chosuido görsel roman
Mega Man Serisine Yeni Bir Oyun Ekleniyor: Mega Man X DiVE Offline PC ve Mobile Geliyor Yandan Kaydırmalı Platform Oyunu Promenade, Konsollar ve PC için 23 Şubat'ta Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız