Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mega Man Serisine Yeni Bir Oyun Ekleniyor: Mega Man X DiVE Offline PC ve Mobile Geliyor

 
 
Capcom, Mega Man X DiVE Offline'ın Steam üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için 1 Eylül'de piyasaya çıkacağını duyurdu.
 
Mega Man X DiVE, Mega Man X serisinin dünyasını yeniden tasarladı ve şimdi çevrimdışı bir versiyonu oluyor! Mega Man X serisinin oyun verilerinin arşivlendiği dijital bir dünya olan Deep Log'a girin. Nedeni bilinmeyen bir hata nedeniyle, Deep Log içindeki oyun verileri parçalanmış hale geldi. Oyuncu, gizemli bir gezgin olan RiCO'nun yardımıyla işleri yoluna koymak için bu dijital dünyaya dalar.
 
X ve Zero gibi efsanevi karakterlerin yeniden yaratımları olan Avcı Programlarının kontrolünü elinize alın, çeşitli Düzensiz Veri biçimlerini alt edin ve parçalanmış oyun verilerini geri yükleyin! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Mega Man X DiVE Offline PC Mobil
Macera Oyunu Iron's Hot 9 Kasım'da Konsollar ve PC için Çıkış Yapacak Ghostpia Season One, PC Sürümü 22 Ağustos'ta Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız