Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA Online: Transform Races İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

 
     Grand Theft Auto V'i halen ayakta tutan GTA Online'ın yeni içerik paketi Transform Races için tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Son olarak yakın dönemde Smuggler's Run'a kavuşan GTA Online'da Transform Races ile birlikte oyuncular tek bir etkinlikte kara, hava ve deniz yarışlarını aynı anda yapma fırsatı bulacaklar. Yani örneğin binaların tepesinde kurulu platformlarda araçlarınızla yarışırken kendinizi boşluğa bırakacak ve uçağınızla devam edecek, ardından köprülerin altında süzülürken kendinizi serin sulara bırakıp sürat teknelerine geçiş yapacaksınız.
 
     Transform Races içerikleri 17 Ekim itibariyle ücretsiz olarak GTA Online'da yerini alacak. Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak youtube Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
The Evil Within 2 ve Shadow of War Listede İlk Üçte The Evil Within 2'nin Denuvo Koruması Oyun Çıkmadan Önce Kaldırılmış

HIGHER

16.10.2017 15:19:04

0
Sonunda geliyor, daha önce oyuncular böyle yarışlar oluşturmuşlardı, sonra rockstar hepsini kaldırdı. Yalnız 0:29 saniyeye dikkat edin. farklı bir yere ışınlanıyorsunuz ve farklı bir araçla devam ediyorsunuz. bunu rockstar daha önce göstermemişti. Bu tür yarışları yanlış hatırlamıyorsam ilk MTA'da görmüştüm (2006). Bunu ilk yapanlar Modcular ama kaymağını yiyen rockstar. Gerçi onlarda server'dan para kazanıyorlardı galiba:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız