Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Evil Within 2'nin Denuvo Koruması Oyun Çıkmadan Önce Kaldırılmış

 
     Video oyunlar için en önemli problemlerden biri korsan kullanım. Ancak bazen çözüm yöntemleri problemin kendisinden daha kötü sonuçlar doğurabiliyor. DRM koruması olarak Denuvo kullanan oyunların son dönemlerde yaşadıkları buna en güzel örnekler olarak gösterilebilir. Son örnek ise The Evil Within 2.
 
     The Evil Within 2'nin korsan çalışmaları henüz oyun piyasaya sürülmeden sonuç verince, Bethesda oyunu DRM koruması olmadan piyasaya çıkardı. Yani Denuvo koruması ile çıkış yapması planlanan oyun bu nedenle Denuvo'suz çıkış yaptı. Geçtiğimiz günlerde çıkış yapan Middle-Earth: Shadow of War, henüz 24 saat geçmeden kırılınca işlevselliği tekrar gündeme taşınan Denuvo için durum pek iç açıcı gözükmüyor.
 
     DOOM, Inside, Titanfall 2, Hitman ve Mass Effect: Andromeda gibi DRM korumasını sonradan kaldıran oyunlar listesine adını yazdıran The Evil Within 2'den sonra yapımcıların bu koruma yöntemlerine ne ölçüde rağbet gösterip göstermeyeceğiyse merak konusu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak geekreply The Evil Within 2 Bethesda Tango Gameworks Shinji Mikami
GTA Online: Transform Races İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı Pokemon Go Üçüncü Nesile Geçiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

17.10.2017 02:20:02

0
Hiçbir Rockstar oyununda hikayesinden önce çok oyunculu modunun oynandığını duymadım. Sen Rockstar oyunlarını BF, COD gibi oyunlarla karıştırmışsın.

BSC Misafiri

17.10.2017 01:22:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Dominator0 Malum PC cephesi hep böyle korsan gidicek buna çözüm yok. Konsollar olmasa ortalıkta hikaye tür oyunlar kalmıcak içi boş oyunlar, multi platform olucak. Valla en akıllı şirket bana göre Rockstar adamların stratejisi on numara PC Platform'a 1-2 yıl sonradan çıkarıyor. Ekmeğini yiyor oyunun, ondan sonra PC'ye çıkıyor. Böyle yapmadığı sürece diğer şirketler maalesef sonra satışlar neden düşük oluyor derler.
Yorumun baştan sona hatalı eğer pc olmasa bir kere donanım olmaz donanım olmaz ise senin o oyunları konuşacağın konsollar olmaz yoksa sence de bu koca milyon dolarlık oyun şirketleri senin bildiğini bilip senin düşündüğünü düşünemiyorlar mı? Eğer pc cephesin de oyun olmaz ise kim neden yüksek donanım alsın o donanımlara gerek kalmz ise sen o konsolları ancak rüyanda görürsün rockstara gelirsek bu adamlar satıp satmamasın dan korkmuyorlar rockstar her zaman bir gelenek haline gelmiştir yoksa bu saatten sonra zaten gta veya rdr yi oynayanların kaçı singleplayer için oynarki oyun pc de korsanı olmasına rağmen hala satıyor sence bu satış singleden dolayı mı?

Guest-2C5CD639E

16.10.2017 15:43:17

+4
Malum PC cephesi hep böyle korsan gidicek buna çözüm yok. Konsollar olmasa ortalıkta hikaye tür oyunlar kalmıcak içi boş oyunlar, multi platform olucak. Valla en akıllı şirket bana göre Rockstar adamların stratejisi on numara PC Platform'a 1-2 yıl sonradan çıkarıyor. Ekmeğini yiyor oyunun, ondan sonra PC'ye çıkıyor. Böyle yapmadığı sürece diğer şirketler maalesef sonra satışlar neden düşük oluyor derler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Evil Within 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız