Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Frostpunk 2 Çıkış Tarihi Açıklandı: İlk Günden Game Pass'te!

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini 11 bit studios'un üstlendiği devam oyunu Frostpunk 2'nin çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun 25 Temmuz tarihinde PC platformu için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store ve GOG'da yayınlanacak. PC'ye çıkışından sonra ise PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına gelecek.
 
Frostpunk 2 ilk günden Game Pass'te yer alacak 
 
 
 
Hayatta kalma mekanikleriyle beraber ön plana çıkmaya hazırlanan Frostpunk 2 ilk gün PC Game Pass ve Xbox Game Pass hizmetinde yer alacak. Oyunun hem standart hem de Dijital Deluxe Sürümü bulunacak. Deluxe sürüm içerisinde ana oyun, Nisan ayında öne çıkacak Sandbox modunun bir kısmına yedi günlük beta erişimi, genişletme paketlerine erken erişim, "Warm Flesh" dijital romanı, dijital sanat kitabı ve film müziği bulunuyor.
 
Kıyamet sonrası bir ortamda yer aldığımız bu yapımda ilk oyundan sonra gelişen olaylar konu alınıyor. Oyuncular sürekli olarak genişleyen bir şehir içerisinde bulunuyor ve burada buzul çağının başlangıcını temsil eden bir ortamda karşı karşıya kalıyor. Hem kendi toplumunuzu kurabileceğiniz hem de yaptığınız hamlelerle beraber gidişata yön verebileceğiniz bu yapım zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor.
 
Oyunun aynı zamanda çıkış tarihini gösteren fragman yayınlanmış durumda. Aşağıdan bu fragmanı izleyebilir ve oyuna dair yeni detaylar elde edebilirsiniz.
 
Frostpunk 2 çıkış fragmanı 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simulasyon macera hayatta kalma şehir kurma
Kendi Alanınızı Oluşturabileceğiniz Spirit City: Lofi Sessions Yakında Geliyor STALKER Üçlemesi PS4 ve Xbox One için Yayınlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Frostpunk 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız