Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kendi Alanınızı Oluşturabileceğiniz Spirit City: Lofi Sessions Yakında Geliyor

 
 
Rahatlatıcı bir deneyimi bizlere sunmaya hazırlanan ve arka planda bulunan müzikler eşliğinde oyuna odaklanabileceğimiz yapımda kendi alanımızı oluşturmaya başlıyor ve aslında burada sanal bir alan içerisinde kendimizi bulmaya hazırlanıyoruz. Gerçek hayat içerisinden sıkıldığımız ve aynı zamanda işlerimizden bunu aldığımız bir esnada bu yapıma bir dalış yapabilir ve gerçekten de kendimizi burada rahatlatıcı bir deneyim içerisinde bulabiliyoruz.
 
Oyunda kendi bölgemizi oluşturabiliyor, etrafı keşfedebiliyor, sanal alanımızı irdelediğimiz şekilde kişiselleştirebiliyor ve kendi konsantrasyonumuzu arttırmak için ve azaltmak için dilediğimiz şekilde tasarlanmış koleksiyon unsurları ile beraber de karşılaşabiliyoruz. Oyunda gerçek hayattaki görevlerimizi yani işlerimizi kolaylaştırmaya çalışıyor ve aynı zamanda arka plan müziklerinin yağmur seslerinin efektlerin ve daha fazlasının burada olduğunu söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız bir süre boyunca rahatlatıcı deneyim içerisinde gerçekten de kendimizi bulmaya hazırlanıyor ve oldukça ilgi çekici anlarla beraber de buradaki yerimize almaya başlıyoruz. Arkanızı yaslanabileceğiniz ve kendinizi dinleyebileceğiniz bu yapımda tamamen yayıncı dostu bir içeriğinde olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Dilediğimiz şekilde özelleştirebileceğimiz ve kişiselleştirebileceğimiz alanların bulunabileceği bu yapımda aslında oyunlaştırılmış bir odaklanma aracının olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu araç ile beraber kendi gerçek hayatımızı üstesinden gelmeye çalıştığımız zorlukları daha derin bir şekilde burada düşünebiliyor, rahatlatıcı bir ortamda kendimizi bulduğumuz esnada gözlerimizi kapatabiliyor, yağmur seslerine ve diğer efektlere karşı kendimizi bırakabiliyor ve müzikler eşliğinde oyunda ilerlemeye çalışıyoruz. Kendi sanal alanlarımızı oluşturabileceğimiz ve bu sanal alana kişiselleştirebileceğimiz ve stresimizi azaltmak için farklı hamleler yapabileceğimiz yapımda etraftaki ruhları toplayabiliyor ve aynı zamanda etrafı keşfetmeye hazırlanıyoruz.
 
 
 
Tamamen canlandırıcı bir ortamda kendimizi bulabildiğimiz yapımda farklı koleksiyon ögeleriyle beraber de karşılaşabiliyoruz. Bu koleksiyon üyelerini toplamak oldukça önem arz ediyor. Oyunda bir yandan koleksiyon toplayıcılığı görevini üstleniyor, diğer yandan ise kendi sanal alanımızı oluşturmak için farklı hamlelerde bulunabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda yapabileceklerimiz farklı farklı değişkenlik gösterebiliyor ve burada her bir oyuncu ve her bir insan farklı bir deneyimle beraber yer alabiliyor. Çünkü her bir kişinin burada yaşadıkları gerçek hayattaki konumları ve daha fazlası tamamen değişkenlik gösterebiliyor. İşte buna göre de oyun bizleri farklı bir deneyimi sunuyor diyebiliriz.
 
Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca dinamik ses sistemi ile beraber kendimizi manzaralara dalmış bir şekilde bulabiliyor, stresi azaltmak için ve kendimizi gevşetmek için arka plandaki yağmur patırtılarına kendimizi bırakabiliyor ve gözlerimizi kapatarak gerçekten de o hayal dünyası içerisinde yer aldığımızı hissedebiliyoruz. Mükemmel bir alan oluşturmak için burada kendimizi oldukça ön plana atabiliyor, arka plan ortamını dilediğimiz şekilde değiştirebiliyor, rüzgarın hışırtısı ile beraber ve yağmurun odamızda sesleriyle beraber kendimizi oyunda gevşemiş bir şekilde bulabiliyoruz.
 
Aynı zamanda oyunun arka planında ufak ufak melodilerle beraber çalınmış esler yer alıyor, çatırdayan ateş gibi dinamik ses manzaralarının yer aldığı bu yapımda gerçekten de kendimize rahatlatıcı bir deneyim içerisinde hissedebiliyor ve aynı zamanda geliştirici ekibin belirttiğine göre bu oyun tamamen yayıncı dostu olarak karşımıza çıkıyor. Yani oyunda istediğiniz şekilde Twitch Platformu üzerinden canlı yayınlarınızı açabilir, bu oyunu oynayabilir ve deneyimlerinizi sizi izleyenlere de aktarabilirsiniz. Hoş bir arka plan oluşturmak için izleyenlere bu arka planı oluşturmak gerçekten de güzel bir deneyimi sunuyor diyebiliriz.
Kendi stilinizi gösterebileceğiniz ve çok sayıda moda ve saç stili ile beraber de yer alabileceğiniz yapımda bir yandan simülasyon unsurları ile karşılaşırken diğer yandan ise aslında bu oyunu bir araç olarak kullanabiliyoruz. Arka plan görüntümüzü bu oyun içerisinde oluşturduğumuz sanal alan ile beraber değiştirebiliyor ve bu alana dilediğimiz şekilde kullanabiliyoruz. Aslında bir araç olarak kullanabileceğimiz ve kendimizi gerçekten de bilgisayar başında oturduğumuz zaman rahatlatabileceğimiz bu tasarım aracı, bize farklı alanlarda kolaylık sağlıyor.
 
 
 
Hem oyun olarak hem de bir araç olarak kullanabileceğimiz bu sürüm, oyunculara farklı tarzda hem moda hem de saç modellerini sunuyor; aynı zamanda renk ve oda dekorasyonları seçenekleri ile beraber de oyunda yerimizi alabiliyoruz. Bu tarz yapımlarda dekorasyon ve özelleştirme unsurları oldukça ön plana çıkıyor zaten. Oyunun amacı tamamen bundan ibaret diyebiliriz. Durum böyle olunca oyunda elbette oldukça fazla özelleştirme ve kişiselleştirme sistemi bekliyoruz ve bu oyunda gerçekten de kendi odamıza tasarlayabileceğimiz oda dekorasyonu arasından seçim yapabileceğimiz ve daha fazla seçeneklerle beraber karşılaşabileceğimiz bir yapının yer aldığından bahsedebiliyoruz.

Kullanıcı dostu sistemi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapımda farklı seçimler yaparak kendimizi o an hangi ruh halinde hissediyorsak ona göre kendi dekorasyonlarımızı belirleyebiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca istediğimiz renk ve dekorasyon arasında seçim yapabiliyor, bu seçimlerle beraber hem karakterimizi hem de yatak odamızı kendi ruh halimize göre tasarlayabiliyor ve ruh halimiz hangi durumu yansıtıyorsa ona göre kendi seçeneklerimizi seçebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda gerçekten de kendi özelleştirmelerimizi yapabileceğimiz ve diğer oyunculardan farklı olabileceğimiz bir yapıyla bulunuyor.
 
Bu yapı ile beraber aynı zamanda kendi yanımıza bir kedi veya köpek alabiliyor veya daha farklı canlılarla beraber odamızı süsleyebiliyoruz. Bunun dışında şöminelerden peri ışıklarına, kitap raflarından sweatshirtlere kadar çok farklı şekillerde özelleştirme sistemleri ile karşılaşabilir ve bunları dilediğimiz şekilde kullanabiliyoruz. Oyunun arka planında gerçekten oluşturabileceğimiz ve kendi sanal alanımızı kurabileceğimiz bir yapı yer alıyor ve bu sanal alanı korumak için de bazı hamlelerde bulunmamız gerekiyor. Bu hamlelerle beraber kendi stilimizi ortaya koyabiliyor, gösterebiliyor ve diğer oyuncularla beraber de onlarca seçenek arasından kendi seçimlerimizi yaparak farklı olabiliyoruz, kendi tarzımızı esnetebiliyor, benzersiz kişiliğimizi ortaya koyabiliyor ve sevimli ruh arkadaşlarıyla beraber de buradaki yerimizi alabiliyoruz.
 
 

Oyunda kendi yatak odamızı nasıl tasarlamak istiyorsak ona göre kendi hamlelerimizi yapmaya koyuluyor ve dünyayı dolduran yaramaz ruh canlıları ile beraber de buradaki yerimizi alabiliyoruz. Elbette buralarda yer alan bu ruh canlıları kedi, köpek veya daha farklı tiplerle beraber karşımıza çıkıyor ve bunlar daha çok sevimli bir şekilde oyundaki yerini alabiliyor diyebiliriz. Sevimli ruh arkadaşlarıyla beraber yer aldığımız yapımında elbette oda aktiviteleri ile beraber onlarla etkileşime girebiliyor, ses manzaraları ile beraber onların rahatlamasını sağlayabiliyor ve onların sevimli hallerini burada izleyebiliyoruz.
 
Farklı oda aktiviteleri ile beraber yer alabileceğimiz ve farklı kombinasyonları deneyimleyebileceğimiz yapımda kendimize ait fikirleri ortaya atabilir, bu fikirlerle beraber kendi ruh halimizi yansıtan oda tasarımları ile beraber karşılaşabiliyor ve aslında oyuna amaçlı değil de araç olarak kullanabiliriz. Çünkü gerçek hayattan bıkmışlığımız bazı dönemlerde oldukça yükselişe geçebiliyor ve o anda ise kendimizi rahatlatmak için elbette farklı unsurlara sarabiliyoruz. İşte bu noktada bu tarz yapımlar gerçekten de kolaylık sağlayabiliyor ve kendimize ait böyle bir tasarım yapmak ve kendimizi farklı bir sanal alan içerisinde bulmak bazı durumlarda kurtarıcı olabiliyor ve bu oyun içerisinde de yer aldığımız bir süre boyunca tamamen bu amaç uğruna bulunabiliyor ve bununla beraber de kendi odamızı dekore edip kişiselleştirebiliyoruz.
 
Sevimli ruh arkadaşların yer aldığı yapımda elbette kendimizi hiçbir zaman yalnız hissetmiyor ve ruhları cezbetmek için farklı oda aktiviteleri ile beraber karşılaşabiliyoruz ve bu aktiviteleri yapabiliyoruz. Bu aktivitelerle beraber elbette onların önüne defter veya kağıt verebiliyor, fincanlar koyabilir, oynamaları için daha farklı unsurlar önlerine koyabilir veya atağınızın üzerine onları yerleştirebilirsiniz. Böylece hem canınız sıkılmıyor hem de kendinizi yalnız bir şekilde hissetmiyorsunuz. Ruh arkadaşlarınıza istediğiniz şekilde sevebiliyor, onlarla etkileşime geçebiliyor, farklı görevlere odaklanabiliyor ve bu farklı unsurları keşfederken de aynı zamanda ruh canlılığını toplamaya hazırlanabiliyorsunuz.
 
Her bir ruh canlısının elbette burada farklı karakterleri, özellikleri ve daha farklı tipleri bulunuyor. Dolayısıyla hangi canlı ile aranızın iyi olmasını istiyorsanız ve hangi canlı size daha çok tatlı görünüyorsa elbette onun seçimini tamamen siz yapabilir ve ona göre de kendi odanızı tasarlayabilirsiniz. Buradaki seçimler tamamen size ait oluyor, yani nasıl bir oda tasarlayacağınız, duvarlara neler koyabileceğiniz, arka plan manzaralarını ne olacağı ve aynı zamanda arka planda yer alan ruh canlılığını veya müziklerin ne olacağını tamamen siz karar verebilir ve sizin seçimlerinizle beraber şekillenen bir dünya ile karşılaşabiliyorsunuz. Dolayısıyla, rahatlatıcı seçenekler tamamen elinizin altında bulunuyor diyebiliriz.
 
 

Dünyayı dolduran yaramaz ruh canlıları ile beraber yer alabileceğiniz ve kendinizi daha verimli hissedebileceğiniz bu yapımda kendinizi bir anda görevlere odaklanırken ve aynı zamanda listeler içerisinde boğulurken bir anda rahatlamış bir şekilde oyunda ruh sağlığınızı iyileştirebilirsiniz. Sağlıklı bir rutin yakalayabileceğiniz ve kendinizi iyileştirmek için elinizden geleni yapabileceğiniz bu yapımda elbette farklı şekillerde günlükler ve alışkanlık takipleri gibi çeşitli sistemlerin olduğundan da bahsedebiliriz. Bu araçlarla beraber oyunda aslında gerçek hayatta daha güzel bir sistem yakalayabilir ve aynı zamanda oyun içerisinde daha fazla deneyim puanı ile beraber de karşılaşabilirsiniz.
 
Zamanla yeni karakterlerin ve odaların da karşınıza çıkabileceği bu yapımda daha fazla özelleştirme ve kozmetik ürünlerin sahibi olabilirsiniz. Oyunda daha fazla ruh keşifleriyle beraber yer alabileceğiniz yapımda farklı şekillerde ipuçları ile beraber de karşılaşabilir ve aynı zamanda daha farklı ve daha fazla hediyelerin kilidini açabilirsiniz. Üretken olabileceğiniz ve kendinizi farklı ortamlarda bulabileceğiniz ve aynı zamanda kendi odanızı tasarlayabileceğiniz bu yapımında yapabilecekleriniz aslında oldukça değişkenlik gösterebiliyor ve geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda yüzlerce tasarım unsuru bulunuyor ve bu tasarım unsurlarıyla beraber de elbette diğer oyunculardan farklı olabiliyorsunuz.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunda seviye sistemi bulunuyor. Bu seviye sistemi ile beraber daha fazla deneyim puanı elde edebiliyor ve her atladığınız seviye ile beraber aslında daha farklı hediyelerin, oda tasarımlarının, dekorasyon unsurlarının, ruh canlılarının ve daha fazlasının kilidini açabiliyorsunuz. Arka planda rahatlatıcı müzik ve efektlerle beraber yer alabileceğiniz yapımda asla yalnız olmayacak ve aynı zamanda bu unsurlarla beraber kendinizi rahatlatırken diğer yandan ise üretken olduğunuzu burada kanıtlayabileceksiniz. Her ruh halinize ve her duruma göre farklı hallere bürünebileceğiniz ve farklı temalarla beraber karşılaşabileceğiniz bu yapımda çalma listelerini içeren bir liste bulunuyor. Bu liste ile beraber istediğiniz şekilde kendi çalma listenizi oluşturabilir ve yavaş şarkılardan daha ritimli şarkılara kadar oldukça farklı ve özenle seçilmiş bir liste içeriği ile burada karşılaşabilirsiniz.
 
 
 
Elbette bunları seçmek ve arka planda yer alan canlı ortamlarla beraber bu müzikleri başlatmak tamamen sizin işiniz oluyor ve sizin seçimlerinizle beraber de değişkenlik gösterebilir. Bu deneyimle beraber kendi fikrinizi ve düşüncelerinizi oyuna dahil edebileceğiniz bir yapı bulunuyor. Bu yapı ile beraber özenle seçilmiş ritim kataloglarından kendi dilediğinizi seçebilir ve yapılacaklar listesi gibi kendi isteğinizi burada oluşturabilirsiniz.
 
Diğer taraftan oyunda çeşitli listelemeler bulunuyor ve bu listeleme fikirleriyle beraber kendi alışkanlıklarımızı takip edebiliyor, günlük gibi üretkenlik araçlarımızı kullanabilir ve daha farklı yapılacaklar listesi ile beraber oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bunun dışında kendi avatarımızı oluşturabileceğimiz ve yaratabileceğimiz bir sistem bulunuyor. Bununla beraber kendi sistemimizi oluşturabilir ve benzersiz kişiliğimizi hayata geçirmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Burada avatar'dan kastımız elbette arka planda yer alan ve canlı hareket görüntüleri ile beraber bizlere sunulan karakter diyebiliriz. Bu karakterimizi dilediğimiz şekilde oluşturabiliyor, saç stillerinden kıyafetlerine, renk seçeneklerine ve daha fazlasına kadar kendi kişiliğimizi o karaktere aktarabilir ve hangi ruh halinde olmak istiyorsak o karakteri kendimize göre düzenleyebiliriz ve şekil verebiliriz. Dolayısıyla erkek veya kız olarak seçebileceğimiz bu karakterlerden dilediğimizce özelleştirebilir ve kişiselleştirebiliriz. Hangi tarzda olmasını istiyorsak ona göre çeşitli seçimler yapabilir, saçını farklı şekillerde gösterebilir, ortaya çıkarabilir ve renkleriyle beraber de kendimizi oyuna adapte edebiliriz. Oyunda gerçekten de yapılabilecekler ve seçebileceğimiz oldukça fazla unsur bulunuyor. Bu unsurlarla beraber kendi kişiliğimize oyuna entegre edebiliyor ve bu kişiliğimizi de elbette oyunda yansımasını görebiliyoruz.

Dolayısıyla oyunda renk seçeneklerinden ve daha fazlasına kadar seçim yapabileceğimiz farklı duvar kağıtları ve döşemelerle beraber yer alabileceğimiz bir yapı yer alıyor. Bu döşemeleri tasarlamak ve aynı zamanda farklı unsurlarla beraber odamızı yerleştirmek tamamen bizim işimiz oluyor. Bunun dışında oyunda odamızı dilediğimiz gibi tasarlayabiliyor, farklı duvar kağıtlarını oyunu adapte edebiliyor, kendimize özgü döşemeleri burada seçebilir ve farklı mobilya ve dekorasyon unsurlarını da arka plana aktarabiliyoruz.
 
 
 
Yatağın nereye konmasını istiyorsak veya çalışma masamızın hangi kısmı konulmasını istiyorsak ona göre kendi seçimlerimizi yapabiliyor ve gerçek zaman olarak değişen etkileşimli dinamik ses manzaralarıyla beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Duvar dekorasyonları arasında da seçim yapabileceğimiz ve canlı duvar kağıtları ile beraber daha farklı seçimlerle karşılaşabileceğimiz yapımda, ideal dinlenme alanımızı burada kendimizi tasarlayabiliyor ve bu tasarım araçlarının oldukça dikkat çekici olduğundan da bahsetmemiz gerekiyor.

Bunun dışında oyunun 8 Nisan tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor ve Steam sayfası üzerinden de açık bir sayfası bulunuyor. Dolayısıyla oyunu Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Aynı zamanda Steam sayfası üzerinden oyunun şu anda ücretsiz bir demo sürümü sunuluyor. Bu demo sürümüyle beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilir ve deneyimleyebilirsiniz.

Kısaca toparlayacak olursak, günlük aktivitelerimizi geliştirebileceğimiz listelerle beraber kendi rutin kontrollerimizi yapabileceğimiz, sanal odamızı rahatlatıcı bir deneyimle birleştirebileceğimiz ve kendi karakterimizi oluşturabileceğimiz bir yapı burada yer alıyor. Bu oyunda aslında bir amacımız bulunuyor, ancak gerçek hayattaki iş stresinden kaçmak için bu oyunda kendimizi aslında bir araç olarak görüyor ve burada rahatlatıcı bir deneyim elde etmeye hazırlanıyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, elbette bu oyuna bir göz atmanızda fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Spirit City: Lofi Sessions
Yu-Gi-Oh! 2024 Dünya Şampiyonası ABD'de Yapılacak Frostpunk 2 Çıkış Tarihi Açıklandı: İlk Günden Game Pass'te!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız