Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

STALKER Üçlemesi PS4 ve Xbox One için Yayınlandı!

 
 
GSC Game World tarafından daha önce diğer platformlar için piyasaya sürülen STALKER üçlemesi şimdi PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına gelmiş durumda. S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy yeni paket, 40 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkıyor.
 
İyileştirilmiş özelliklerle beraber geldi 
 
 
 
S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy adındaki bu paket içerisinde S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ve S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat oyunları yer alıyor. Eğer dilerseniz her oyunu ayrı ayrı satın alabiliyor ve 20 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber oyunun tekli fiyatı karşımıza geliyor.
 
MATABOO stüdyosu tarafından geliştirilen klasik oyunların yeni sürümleri içerisinde yeni bir arayüz, kontroller, elden geçirilmiş görseller, iyileştirilmiş atış sistemi, kupalar ve daha fazlası yer alıyor. Aynı zamanda konsollar için optimize edilmiş bir sistemin olduğundan da bahsedebiliyoruz.
 
 
 
İlerleyen süreçte oyuna mod.io üzerinden yeni mod destekleri de eklenecek ve hem PlayStation hem de Xbox oyuncuları PC'de mevcut olan modları konsollarına dahil edebilecek. Kısacası PC'de bulunan modları konsollarda da deneyimleyebileceksiniz. Diğer taraftan ilerleyen bir tarihte PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanan grafik ve performans iyileştirmeleri bu sürüme dahil olacak.
 
Duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu stalker Legends of the Zone Trilogy
Frostpunk 2 Çıkış Tarihi Açıklandı: İlk Günden Game Pass'te! Final Fantasy XIV Xbox Series'e Geliyor: Tarih Verildi

-Hattori-

7.3.2024 16:55:04

0
İlk başta pahalı geldi sonra dedim olm bura turkiye 3 ay kalmaz 2 bin olur..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız