Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite'ın Oyuncu Sayısı 7 Milyonu Geçti

 
     PUBG benzeri Battle Royale moduyla son dönemde oldukça popüler hale gelen Fortnite, bir kilometre taşını daha geride bıraktı.
 
     Fortnite resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre oyun 7 milyon aktif oyuncu sayısına ulaşmış durumda. Duyuruyla birlikte oyunculara bazı bonusların sunulacağı da açıklandı ve teşekkür edildi.
 
     Fortnite ilk olarak 25 Temmuz'da PC, Mac, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapmış ve Battle Royale moduyla iyi bir ivme yakalaşmıştı. Tam sürüm free to play versiyonunun çıkışını 2018 yılında yapacak olan oyunun 7 milyon kullanıcıya ulaşan Battle Royale modu ise geçtiğimiz ay oyuncularla buluşmuştu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Star Wars: Battlefront II Betasının Dosya Boyutları Belli Oldu Asssasin's Creed Origins ile Birlikte Seride İlk Kez Zorluk Modu Göreceğiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mavizaman

6.10.2017 09:20:32

0
bende aktif oyunsuyum en iyi 2. oldum kolay ölünüyor 1. olunca bırakacağım.

Zarbo257

5.10.2017 19:50:26

+1
Belki bana abartma diyeceksiniz ama Epic Games son yıllarda yapılacak en güzel hamleyi yaptı.Bu oyunun geleceği o kadar parlak ki ben PUBG'yi uzun vadede geçeceğini düşünüyorum bu oyunun.

HHarunTasar

5.10.2017 15:05:10

+2
Dün oyuna duo geldi ve birçok yenilik eklendi rank sistemide aktifleştirilecekmiş binek olarak at filanda eklenecekmiş yeşilliklerde otlanan atlara binebilecekmişiz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız