Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite'a Aylık Abonelik Gelebilir

 
Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Fortnite'a opsiyonel aylık abonelik sistemi gelebilir.

Epic Games, oyuncuların oyunda olası bir abonelik modeli hakkındaki fikirlerini topluyor.
 
Epic Games'in açtığı ankette mevcut sezonun Battle Pass'i, kıyafet paketi (abone olmayanlara daha sonra satılacak) ve 1000 V-Papel için oyuncuların aylık 14 dolar ödeyip ödemeyeceği soruluyor. Diğer bazı oyunculara aylık 16 ve 19 dolar ve farklı içeriklerle de sorulmuş.
 
Bu içerikler tek olarak alındığında Battle Pass yaklaşık üç ayda bir 10 dolar, 1000 V-Papel 8 dolar ve kıyafet paketi 15- 25 dolar arasında.
 
Aylık abonelik sisteminin oyuna gelip gelmeyeceği şimdilik değil. Sadece bir anket olarak da kalabilir fakat forumlar ve sosyal medya üzerindeki oyunculardan gelen tepkiler olumlu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Intel Extreme Masters Global Challenge Turnuvası Çevrimiçi Olarak Düzenlenecek SnowRunner'ın İkinci DLC'si Explore & Expand 16 Kasım'da Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Caped 117 Crusader

11.11.2020 10:14:40

+1
ben olsam daha fazla talep ederdim nasıl olsa para verip oynayacak keklik çok

BSC Misafiri

11.11.2020 09:05:24

0
Ben Fornite'ı hiç para vermeden Birkaç sezon oynayan birinin birikmiş oyun içi parasıyla rahatlıkla savaş bileti alabileceğini düşünüyorum..Zaten sadece bir kere savaş bileti aldınızmı sırtınız yere gelmiyor, Her türlü verdiğiniz paradan daha fazlasını kazanıyorsunuz. Bu sayede her yeni sezonda savaş bileti alabiliyorsunuz.. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler...

bobsantino

11.11.2020 06:47:10

0
Niye enayi oluyorlar anlamadım gayette ucuz yapmışlar.

keremec

10.11.2020 20:46:03

+3
Bence epic games devasa kitlesine ve oyunun f2p olmasına rağmen mikro ödeme konusunda gerçekten oyuncu dostu bir iş çıkartıyor. Zamanında Full fiyattan (60 dolar) çıkan Rainbow Six Siegede olanları sayayım sana. Year Pass 25 dolar Yılda 4 sezon var, her sezon için ekstra (Year pass e dahil değil) Sınırlı Lootbox paketleri, 30-40 seviye ve 1 ay süren, hepsini tamamlayınca bile anca parasının yarısını çıkartan battlepass (10 dolar) Elit Skinler (tek bir operatör için 15 dolar) ve grind yapmdığınız sürece oyun içi parayla alamayacağınız bir sürü skin.

Sayko RGB

10.11.2020 20:06:12

+1
Oyuncu kitlesinin daha en başında nasıl bir.... sahip olduğunu anlayan Epic Games.... oyuncularını ......... ...........
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız