Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite “Party Royale” E3’te Ünlülerle Pro Oyuncuları Karşı Karşıya Getirecek

 
   Çok kısa sürede on milyonlarca oyuncuya ulaşarak oyun dünyasının en çok oynanan oyunlarından biri olmayı başaran Fortnite Battle Royale, oyuncularını yeni sürprizlerle karşılamaya hazırlanıyor. Epic Games yaptığı bir açıklamayla, haziran ayında düzenlenecek dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan E3’te oyun için büyük bir turnuva düzenleyeceğini duyurdu.

   Şirketin “Fortnite Party Royale” adını verdiği etkinlikler kapsamında spor, müzik ve eğlence dünyasının ünlü isimleri, dünyanın dört bir yanından gelen en iyi Fortnite Battle Royale oyuncularıyla karma takımlarda birincilik mücadelesi edecekler.
 
   Ünlü 50 kişinin ve en iyi 50 Fortnite Battle Royale oyuncusunun zafer için mücadele edeceği “Fortnite Ünlüler Karma Turnuvası” için kesin bir tarih belirtilmiş değil. Kısa süre içerisinde takımları oluşturmaya başlayacağını açıklayan Epic Games, etkinliklerin 12-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak E3 2018 ile eş zamanlı gerçekleştirileceğini söyledi.

   Şirket, Fortnite Party Royale duyurusuna ek olarak, yakın zamanda başlaması planlanan Fortnite’ın rekabetçi modunun ilk sezonu hakkındaki detayları da önümüzdeki haftalarda oyuncularla paylaşacağını açıkladı.
 
   Oynaması tamamen ücretsiz olan Fortnite Battle Royale artık PC, PlayStation 4, Xbox One ve Mac platformlarında ulaşılabilir durumda ve yakında mobil cihazlarda da oynanabilecek. Ayrıntılı bilgi için http://www.epicgames.com/fortnite/tr/ adresini ziyaret edin. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Switch Nindies Sunumu 20 Mart'ta Düzenlenecek Oddworld Inhabitants Bir Duyuru Hazırlığında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shovel Knight

17.3.2018 14:12:30

0
snoop dogg da garanti adam hiç kaçırmıyor böyle şeyleri drake in geleceğini sanmıyorum logic gelebilir

jedi39

17.3.2018 13:51:48

0
Travis Scott göreceğiz demek ki
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız