Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite PS5 ve Xbox Series İyileştirmeleri Detaylandırıldı

 
Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Fortnite ilk günden Fortnite PlayStation 5 ile Xbox Series'te oynanabilecek ve Epic Games oyunun yeni nesil sürümünün getireceği iyileştirmeleri detaylandırdı.

Belirtilene göre PlayStation 5 ve Xbox Series'teki Fortnite sürümleri eski nesil sürümlerin yenilenmiş halleri değiller. Yeni konsolların gücünü tam randımanlı kullanmak için tasarlanmış yepyeni sürümler.
 
PlayStation 5 ve Xbox Series X'te 4K çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak. Xbox Series S'te ise 1080p çözünürlükte 60 kare hızında.
 
Dinamik görseller ve fizik, hızlı eşleştirme ve bölünmüş ekran desteği sunulacak. PlayStation 5'te ayrıca DualSense kontrolcüsü ve Aktiviteler özelliğinden faydalanacak.  
 
Epic Games tarafından paylaşılan tüm detaylar şöyle:
 

XBOX SERIES X|S'TE 
 
SERIES X'TE 4K ÇÖZÜNÜRLÜK VE 60 FPS
Xbox Series X ile Fortnite'ı daha önce hiçbir Xbox'ta görülmemiş büyüleyici görsellerle 4K çözünürlük ve 60 FPS'te oynayabilirsiniz.

SERIES X'TE DİNAMİK GÖRSELLER VE FİZİK
Patlamalara göre hareket eden bitkiler ve ağaçlara, daha akıcı duman ve su efektleri (daha havalı duman ve sıvı efektleri) ile yepyeni Fırtına ve bulut efektlerine sahip daha dinamik ve daha fazla etkileşimli bir dünya sizi bekliyor.

SERIES S'TE 1080P ÇÖZÜNÜRLÜK VE 60 FPS
İstediğiniz oyun moduna atlayın ve 60 FPS'te sorunsuz çalışan 1080P çözünürlüğün tadını çıkarın. XBox Series S, aynı zamanda Series X'teki birçok görsel özelliği de destekleyecek.

MAÇLARA DAHA ÇABUK GİRİN
Yükleme performansı biraz daha gelişti. Sadece görseller daha çabuk yüklenmekle kalmayacak, oyunu başlattıktan sonra maçlara da daha çabuk girebileceksiniz.

GELİŞMİŞ BÖLÜNMÜŞ EKRAN
Xbox Series X|S'te Bölünmüş Ekran da 60 FPS destekli.
 
 
PLAYSTATION 5'TE  
 
4K ÇÖZÜNÜRLÜK VE 60 FPS
PlayStation 5 ile Fortnite'ı daha önce hiçbir PlayStation'da görülmemiş büyüleyici görsellerle 4K çözünürlük ve 60 FPS'te oynayabilirsiniz.

DİNAMİK GÖRSELLER VE FİZİK
Patlamalara göre hareket eden bitkiler ve ağaçlara, daha akıcı duman ve su efektleri (daha havalı duman ve sıvı efektleri) ile yepyeni Fırtına ve bulut efektlerine sahip daha dinamik ve daha fazla etkileşimli bir dünya sizi bekliyor.

DUALSENSE KONTROL CİHAZI ÖZELLİĞİ
DualSense kontrol cihazının verdiği dokunmatik geribildirim sayesinde Susturuculu Hafif Makineli Tüfek veya Sürgülü Keskin Nişancı Tüfeği'ni kendi elinizde tutuyormuş gibi hissedeceksiniz. Genel titreşim desteğine ek olarak, yeni DualSense kontrol cihazına menzilli silahlar için dokunmatik tetik geribildirimi özelliği ekledik.

PS5 ANA SAYFASINDAN FAVORİ MODUNUZU SEÇİN
Fortnite, PS5'in Aktivitelerini destekliyor; PS5'le ister Tekli, ister Çiftli ister de Ekipli mod seçili olarak doğrudan Battle Royale Lobisi'ne gidebilirsiniz. Lobi'ye girdikten sonra yapmanız gereken tek şey istediğiniz modda eşleştirme sırasına girmek!

MAÇLARA DAHA ÇABUK GİRİN
Yükleme performansı biraz daha gelişti. Sadece görseller daha çabuk yüklenmekle kalmayacak, oyunu başlattıktan sonra maçlara da daha çabuk girebileceksiniz.

GELİŞMİŞ BÖLÜNMÜŞ EKRAN
PS5'te Bölünmüş Ekran da 60 FPS destekli.
 
 
KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM EDİN
Daha önce Fortnite'ı başka bir platformda oynadıysanız veya yeni konsolların yanında eski platformunuzda da oynamayı planlıyorsanız endişelenmeyin; Fortnite hâlâ platformlar arası oynanışı destekliyor ve oyundaki ilerlemeleriniz ve kozmetik içerikleriniz yeni platformlara da aktarılacak.

Xbox One'daki Xbox profilinizi Xbox Series X|S'e aktardıysanız, aksiyona devam etmek için yapmanız gereken tek şey Fortnite'ın Xbox Series X|S sürümünü indirmek. PlayStation 5'te, PlayStation Store'dan Fortnite'ı indirmeniz ve Epic veya PlayStation Network hesabınızla oturum açmanız yeterlidir.

NOSTALJİK ÖDÜL
Hangi platformda olurlarsa olsunlar geleceğe bakan ama geçmişi de unutmak istemeyen bütün Fortnite oyuncularına ücretsiz Nostaljik Kazma ödülü veriyoruz. 4 Kasım'dan başlayıp 15 Ocak 2021 tarihine kadar tüm oyuncular hem oyun içinden hem de PlayStation Store'dan Fortnite 1. Bölüm'ün varsayılan kazmasını elde edebilir.

DAHA GELECEKLER DE VAR!
Sizin gibi biz de Xbox Series X|S ve PlayStation 5'te vakit geçirmekten çok heyecanlıyız. Bu konsollarla daha fazla vakit geçirip, her iki konsolun da potansiyelini tam olarak kullanmaya sabırsızlanıyoruz!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Ratchet & Clank: Rift Apart PS4'e Gelmeyecek Xbox Series Çıkış Günü Medya Uygulamaları Doğrulandı, Apple TV Xbox One'a da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

2.11.2020 21:12:16

+1
120 fps modu olmaması neden konsol değilde pc kullandığımızın cevabı niteliğinde

BSC Misafiri

2.11.2020 20:02:53

+2
Series S'in 1080p konsolu olduğunu görüyoruz buradan...Eğer bu konsolu alacaksanız Elinizde FHD ekran varsa hiç yeni birşey almakla uğraşmayın derim..

gamerasi

2.11.2020 18:57:07

0
3. taraf firmaların Dualsense desteği sevindirici.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız