Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite: Dünyayı Kurtar Modu Mac'ten Kaldırılıyor

 
Fortnite: Dünyayı Kurtar oyun modu 23 Eylül'den itibaren macOS'ta oynanamayacak.

Apple, Epic Games'in Mac'te oyun ve güncelleme yayınlamasını engellediği için Epic Games artık bu platformda oyunu geliştiremiyor.

Yakında yayınlanacak olan v14.20 güncellemesi, macOS'ta v13.40 sürümünde kalacak oyuncular için hatalara yol açarak oyuncuların deneyimini kötü etkileyecek. Güncelleme macOS'ta yayınlanmayacağı ve sorunlar çözülemeyeceği için oyunun platformdan kaldırılmasına karar verildi.

Dünyayı Kurtar Kurucu veya Başlangıç Paketlerini (yükseltmeler dahil) satın alan ve 17 Eylül 2019 ile 17 Eylül 2020 arasında macOS'ta Dünyayı Kurtar oynayan tüm oyuncuların satın alımları iade edilecek. Ek olarak, bu zaman diliminde macOS'ta lamalara harcanan satın alınmış tüm V-Papeller de iade edilecek.

Dünyayı Kurtar Başlangıç Paketlerinin macOS'ta satın alımı dün kapatıldı. Oyun modu 23 Eylül'de tamamen kaldırılacak.
 
Mac kullanıcıları, Fortnite: Battle Royale'i v13.40 sürümünde oynamaya devam edebilirler fakat yeni güncelleme almayacaklar.

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
PS5 Geriye Uyumluluğun PS3, PS2 ve PS1 Oyunlarını Desteklemeyeceği Doğrulandı Keanu Reeves, Matrix 4'ün Bir Aşk Hikayesi Olduğunu Söylüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız