Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite Battle Royale iOS ve Android'e Geliyor

 
   Epic Games, Fortnite Battle Royale'in 12 Mart'ta iOS için; önümüzdeki birkaç ay içinde de Android için çıkış yapacağını duyurdu.
 
   Geliştirici tarafından belirtilene göre, iOS ve Android kullanıcıları konsol ve PC versiyonlarındaki aynı oynanış, aynı harita, aynı içerik, aynı haftalık güncellemeler ile 100 kişilik tam bir Battle Royale deneyiminin tadını çıkarabilecek.

   Ayrıca PlayStation 4, PC, Mac, iOS ve Android platformları arasında cross-play desteği de olacak. Yani bu platformlardaki oyuncular birlikte oyunu oynayabilecek.
 
   iOS kullanıcıları oyuna erken aşamada dahil olmak için 12 Mart'ta Fortnite'ın resmi websitesi üzerinden kayıt yaptırmaları gerekecek. Eğer davet edilirseniz App Store üzerinden indirme kodu içeren bir mail alacaksınız. Önümüzdeki aylarda düzenli olarak daha fazla oyuncu eklenecek. Davet alan oyuncular, arkadaşlarını davet edebilecekleri ek kodlar da alacaklar. Son olarak iOS gereksinimleri de şu şekilde: İnternet bağlantısı, iOS 11 ve en düşük iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2, iPad 2017 cihazları.

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Naru: "Hırsımı Yeniden Kazandım" Sades’ten Fiyat Performans Canavarı 3 Oyuncu Kulaklığı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

11.3.2018 08:06:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: 34sem Cross-play destegi nasil olacak? Zaten ps4 - pc ayni platform diye biliyordum. Xbox, ps4, pc ayni sunucuda mi oynuyor. Zateb fare kullananlar avantajli. Tablet neyse de cep telefonu uzerinden pc ye karsi nasil oynayabilir ki? :D Yanlisim varsa duzeltin.
Mobil için ayrı server olacak.

alpererez

9.3.2018 15:28:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: 34sem Cross-play destegi nasil olacak? Zaten ps4 - pc ayni platform diye biliyordum. Xbox, ps4, pc ayni sunucuda mi oynuyor. Zateb fare kullananlar avantajli. Tablet neyse de cep telefonu uzerinden pc ye karsi nasil oynayabilir ki? :D Yanlisim varsa duzeltin.
zaten bu oyunu ps4 üzerinde aparatsız klavye mouse ile oynayabiliyosun, bu sıkıntı değil de pcdeki ezik hileci tayfa (düzgün-hilesiz oynayana lafım yok, yanlış anlaşılmasın) sıkıntı. umarım sadece konsolculara ayrı serverlar da olur.

34sem

9.3.2018 13:41:52

0
Cross-play destegi nasil olacak? Zaten ps4 - pc ayni platform diye biliyordum. Xbox, ps4, pc ayni sunucuda mi oynuyor. Zateb fare kullananlar avantajli. Tablet neyse de cep telefonu uzerinden pc ye karsi nasil oynayabilir ki? :D Yanlisim varsa duzeltin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız