Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2025 Yeni Oyun Motoruyla Beraber Gelecek

 
 
Sports Interactive tarafından oyunculara sunulan menajerlik spor oyunu Football Manager serisi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ekip yaptığı açıklamayla beraber Football Manager 2024'ün gelişmiş bir sürüme sahip olacağını bunun yanı sıra Football Manager 2025'in ise yepyeni bir oyun motoruyla beraber geleceğini ve yeni nesil devrim olacağını belirti.
 
Football Manager 2025, Unity Engine oyun motoruyla geliştirilecek
 
 
 
Yeni nesil bir devrim olacağı belirtilen Football Manager 2025, Unity Engine'i kullanacak. Unity'nin Universal Render Pipeline (URP) alt yapısıyla beraber ekip farklı platformlarda daha iyi ve stabil oyun deneyimi sunabilecek. Ek olarak desteklenen tüm platformlarda daha kaliteli grafikleri bizlere sunacak. 
 
Diğer taraftan Football Manager 2025 yeni bir animasyon teknolojisine ve top fiziğine de sahip olacak. Bunun yanı sıra daha gelişmiş modellemeler, stadyumlar ve atmosfer bizlere aktarılacak. Son olarak Football Manager 2025'te seride ilk kez kadın futbolu yer bulacak.
 
Football Manager serisi temel olarak bir kulüp bulup başına geçtiğimiz ve takımı tüm detaylarıyla yönettiğimiz menajerlik spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming simülasyon pc Football Manager 2025
Persona 3 için Orijinal ve Remake Sürüm Karşılaştırma Videosu Yayınlandı Baldur’s Gate 3 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

metOO93

10.7.2023 18:22:30

+1
İnşallah yine gamepass'e gelir bu sene de.

Dhalsim

10.7.2023 10:20:37

0
Dönüyorum dolaşıyorum kendimi FM oynarken buluyorum. Gelişmesi gereken noktalar var. Animasyon çeşitliliği gerekiyor artık. Basın toplantıları bir müddet sonra bunaltıyor. Sosyal Medya tekdüze. Japonya ligi, Kuzey ve Batı Afrika ligleri, Para saçan arap ülkeleri ligleri, İran ligi, Conmebol liglerin tamamı, Avrupa kıtası eksiksiz olarak, Türkiye 3. Ligi oyunda direkt olarak yer almalı. Taraftar tezahürat yapmalı( CM 98'de bile var olan müthiş bir özellikti). Bu Kadar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2023
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız