Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 3 için Orijinal ve Remake Sürüm Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

 
 
YouTube üzerinde içerik üreticisi 'Cycu1', orijinal sürüm ile Persona 3'ün yakında çıkacak olan yeniden yapım sürümü için bir karşılaştırma videosu paylaştı. İçerik üreticisinin kullandığı oyun görüntüleri Atlus'un geçtiğimiz günlerde yayınladığı en son fragmana dayanıyor.
 
Persona 3'ün yeniden yapım sürümü Reload 2024'te geliyor
 
 
 
Persona 3'ün yeniden yapım sürümü Reload, Unreal Engine oyun motoruyla geliştiriliyor ve 2024'ün başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Şu anda Reload için herhangi bir Steam veya Epic Games Store sayfası yer almıyor. Ancak daha önce olduğu gibi oyunun Steam'e geleceği belirtiliyor.
 
Karşılaştırma videosuna geçecek olursak görebileceğiniz gibi Persona 3 Reload, orijinal sürümden daha iyi görünüyor. Hem çizimler hem de grafikler daha net bir şekilde karşımıza çıkıyor. Persona 3 orijinal olarak Playstation 2'de çıktığı için elbette remake sürümünde büyük farklar bulunuyor.
 
Yeni geliştirmelerle ve iyileştirmelerle beraber Persona 3 Reload, 2024'ün başlarında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için de çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun ek olarak Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak. 
 
Karşılaştırma videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming persona 3 atlus ps3 ghostlight persona 3 portable psn
The Bridge Curse 2: The Extrication Tek Oyunculu Korku Deneyimi Sunmaya Hazırlanıyor Football Manager 2025 Yeni Oyun Motoruyla Beraber Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Persona_6

10.7.2023 23:12:49

0
Yine gömecem bi 80 saat belli oldu

xXBerkanXxD

10.7.2023 14:52:07

0
Persona 3'ü, Persona 5 oyun motoruna aktarmışlar gibi duruyor. Persona 5 ile bu seriyi tanımış kişiler Persona 3'ü oynamayı düşünüyorsa remake'i beklemesini tavsiye ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 3 Portable
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız