Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 3 Reload için Yeni Fragman Şehir Bölgelerini Tanıtıyor

 
 
Atlus tarafından oyunculara sunulacak olan macera rol yapma oyunu Persona 3 Reload için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Yeni fragman alışveriş merkezi, Iwatodai İstasyonu Caddesi ve daha fazlası olmak üzere şehrin farklı bölgelerini tanıtıyor.
 
Beklenen yapımlar arasında bulunuyor
 
 
 
Oyunda derin rol yapma unsurları ve etkileşim öğeleri yer alıyor. Farklı karakterlerle tanışarak onlarla iletişim kurabiliyor, onları tanıyabiliyor ve arka plandaki hikayelerini öğrenebiliyoruz. Farklı bölgelere doğru ilerleyerek bu bölgeleri keşfedebiliyor, çeşitli görevler elde edebiliyor ve şehrin tadını çıkarabiliyoruz.
 
Persona 3 Reload, beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Oyun, 2 Şubat 2024 tarihinde dünya çapında çıkış yapmaya hazırlanıyor. Macera rol yapma oyunu PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü, Steam ve Microsoft Mağazası üzerinden yayınlanacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu persona 3 atlus ps3 ghostlight persona 3 portable psn
Furnish Master ile Odanızı Tasarlayın Felix the Cat Koleksiyon Sürümü Konsollar için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KAKÁ

17.1.2024 18:18:40

0
Day1 gamepassde oynayacagimiz için böyle dertlerimiz yok :)

Deswaaa

14.1.2024 23:46:56

0
Persona 3 reload psn fiyatı hala açıklanmıyor oyun çıktığın da fiyatı belli olucak anlaşılan yazık ekonomimize güvenemiyorlar haksız da sayılmazlar 😕

BSC Misafiri

14.1.2024 12:13:04

0
Yahu yeminle delirecem bak, şu oyun bile ABD Steam de 69.99 dolar ön siparişe açık bizim ülkede değil, ne iş bu ya! Bi de yakuza like da aynı şekilde ABD de açık ön siparişe burda değil, dolar 25-26 tl den beri ön siparişe açın diye yalvarıyorum dolar 30 oldu be 5 tl daha eklendi açsanıza şu oyunu ön siparişe yeter be
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 3 Portable
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız