Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV'den Chocobo Sürprizi!

Chobolar bizimdir, bizim kalacak!

     Beklentilerin aksine çoğu kişinin hayallerini yıkan Final Fantasy XIV, hayanlarına son darbeyi de oyunun maskotu haline gelen Chocoboları binek hayvanı olarak kullandırtmayarak vurmuştu.
 
     Oyundan hala ümitli olan ve yaptığı değişiklikler bugüne kadar gerçekten beğenilen yapımcı Naoki Yoshida'nın son 1.19 yama notlarında dövüş sisteminde yenilikler, level sisteminde artış, yeni alanlar, yeni görevler, yeni zindanlar gibi bir çok değişikliğin yanı sıra ayrıca "kiralanabilir ve satın alınabilir Chocobolar" cümleleri göze çarpıyor. Bu da demektir ki bir sonra ki yamada Chocobolar bizimdir!
 
     Final Fantasy XVI gerçekten kötü bir başlangıç yapmış olabilir ama bir çok MMORPG şirketinin aksine oyuncuların yakarışlarını bu derece ciddiye aldıklarına ve bugüne kadar yaptığı düzeltmelere bakarsak ileride kendilerine daha geniş bi oyuncu kitlesine sahip olacağına şüphemiz yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 MMORPG
Otherland Yine Gündemde Bright Shadow, Açık Beta'ya Bugün Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız