Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Otherland Yine Gündemde

Grafikleri de oldukça değişik olan Otherland, yine beklenilen listeme girmiş oldu böylece.

     Bir tür dev sanal geçeklik ağı yaratarak değişik dünyarlarda "yaşayabildiğinizi" ve bu sanal dünyada yaratabildiğiniz tüm yaratıkların birer ruha sahip olduklarını düşünün. Konu tanıdık geldi değil mi? "The Matix" filmiyle parlayan sanal geçeklikte yaşama hikayesine esin kaynağı olan, aslında dünyaca ünlü bi roman serisi : "Otherland."
 
     Bir çok hayrana sahip olan ve uzun süredir askıya alınan Otherland MMORPG projesi yeniden gündemde. Oyuncular, yaratılan dünyada sadece yaşamakla kalmayacak ayrıca romanın serisinde cevaplanmamış bir çok soruya kendi hareketleriyle cevap bulacaklar. Serinin tanıdık karakterlerinden olan Grail Brotherhood'da bu sanal dünyayı ele geçirme çalışmalarını sürdürecek. Yapımcı RealUI, yaratılan dünyaya kesinlikle sadık kalınacağını özellikle belirtiyor. Yapımcılara göre yaratılış ekranında seçenekler sınısız olacak ve hiç bir karakter birbirine benzemeyecek, yaşayacağınız evlerin bile kendi eşsiz tasarımlarınız olduğu ikinci bi dünya yaratılacak.
 
     2012 yılında çıkacak "Otherland" hakkında bilinen bi diğer nokta ise yaratıcı takımın arkasında serinin yaratıcılarından da destek alan, gerçekten büyük bir maddi yatırım olduğu... Bakalım Otherland, bize uzun zamandır istediğimiz ve Matrix Online tarafından yıkılan hayallerimizi gerçekleştirebilecek mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Otherland MMORPG Action Free To Play Gamigo
PS Vita'nın Gamescom Listesi İnternete Sızdı Final Fantasy XIV'den Chocobo Sürprizi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Otherland
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız