Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bright Shadow, Açık Beta'ya Bugün Başlıyor

Online Kart - Toplama RPG olan oyun belki bu yönden ilginizi çekebilir.

     Gamania'nın yeni oyunu olan bir çeşit MMORPG, Online Kart - Toplama da diyebileceğimiz bir tarza sahip olan Bright Shadow, bugün kapılarını herkese açıyor. Oyunda Facebook'a bağlanabileceğiniz bir özellikle de oyuniçi daha çok ödüller kazanabiliyor ayrıca, belirtmekte yarar var.
 
      Oyunun konusu ise kısaca şöyle, uzun yüzyıllardır Luciena adındaki büyülü bir dünya olan yer, kötü mistik güçlerin saldırısı altındadır. Bu kötü güçler Umbra Realm adındaki bir yerden gelmektedir ve "Soul Power" isminde bir şey kullanarak kendilerini çirkin, büyük ve iğrenç yaratıklara çevirebilmektedirler. Bu yaratıklar dünya üzerinde hakimiyet isterlerken aynı zamanda Umbra Realm'in de üzerlerindeki büyük etkiyle Luciena dünyasına ölüm, kaos ve kötülük yaymayı amaçlıyorlardır. Luciena evreni de bu arada boş durmuyor tabii ki ve kendilerini korumak için büyülerini yeniden keşfediyorlar.
 
     Klasik bir anime konusuna sahip oyun sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum ama bugün Açık Beta'nın başladığını haber verelim sizlere. Buyrun oynayın.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG Gamania Bright Shadow
Final Fantasy XIV'den Chocobo Sürprizi! EA, Warhammer Online: Wrath of Heroes'u Duyurdu!

Guest-3925D0282

19.8.2011 14:23:49

0
ilgi göememis türkler tarafından fazla bi denemek lazım indiriorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız