Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII'nin Remake Sürümü İçerik Olarak Asıl Haliyle Aynı Olmayacak


    Oyun dünyasının en beğenilen oyunları arasında yerini alan Final Fantasy VII, bu E3 dönemi itibariyle Remake haliyle yeniden duyurulmuştu. İlk başta PS4'e çıkacağı, sonrasında ise diğer platformlara geleceği açıklanan oyun hakkında yeni açıklamalar yapıldı.
 
    Projenin yönetmeni Tetsuya Nomura yaptığı açıklamalarda Final Fantasy VII'nin Remake sürümü ve asıl hali arasında içerik açısından farklılıkların bulunacağını söyledi. Yaptığı açıklamalarda Nomura, "Eski orijinal oyunun HD halini zaten yeniden PS4'e ayrı bir isimle beraber sunacağız. Ama bu noktada iki tane aynı şeyi farklı olarak piyasaya sunmamız gereksiz olur. Evet FFVII'de grafikleri güzelleştiriyoruz ancak içerik olarak da yenilikler katacağız. Eğer bu proje sadece grafiklerin yenileneceği bir proje olsaydı ekibin yönetmenlik koltuğunda bana ihtiyacı olmazdı." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Oyuncular Yeni Metroid Prime'ın İptal Edilmesini İstiyor Fallout 4'ün Bütün İçeriklerini Tamamlamak İçin 400 Saat Bile Yetmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

14.7.2015 12:19:43

0
adamlar muhtesem olan oyunu dahada muhtesemlestırıyorlar. tekrar efsane olmaya gelıyor.

BSC Misafiri

20.6.2015 06:07:18

0
Harika haber harika. Tum Remake oyunlar boyle olsa keske, bu sekilde yapilsa. Grafikleri yamalamanin yaninda yenilikler eklense. Verilmis olan dlc'leri bedava sunmaktansa konuyu farkli sekilde islemek ya da baska sekilde biten sonlar hazirlamak harika olur.

BiqBrav3

19.6.2015 18:35:11

+2
Remake kavramında istediğim şey bu hacı oyunun grafiklerini süper hale getir ancak içeriği olduğu gibi bırakmayıp içine yenilikler ekle adamsın Tetsuya Nomura
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız