Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Remake, Steam Platformuna Gelebilir

 
 
Square Enix'in Final Fantasy VII Remake Intergrade yapımı geçen hafta 16 Aralık'ta Epic Games Store aracılığıyla PC için yayınlandı. Epic Games platformunda yayınlanmasının ardından Twitter kullanıcısı "AtelierTool" tarafından yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Bu yeni sızıntı, Epic Games'in özel sözleşmesi sona erdiğinde oyunun büyük olasılıkla Steam'e geleceğini ortaya koyuyor.
 
 
 
AtelierTool, oyunun dosyalarını da ortaya çıkarmış durumda. Yayınlanan görselde de görüldüğü üzere oyunun dosyaları arasında SteamDevAppID 1462040 bulunuyor. Attığı Tweet gönderisinde de ilerleyen süreçte oyunun Steam'e geleceğini doğruladığını belirtiyor. Oyunun Epic Games Store'a özel oalrak altı ila on iki ay arasında kalması bekleniyor. 
 
 
 
Oyun şu anda Epic Games Store'da 699 TL'ye satışta.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Steam Haftalık En Çok Satan Oyunlar Listesinde Halo Infinite Campaign ilk Sırada Monumental, MMO Oyunu Crowfall'ı Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.12.2021 20:59:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: chris92 anlamıyorum epicde denuvo yok mu kırılmış oyun .kırılması daha iyi tabi bu fiyata. kırılmasını göze aldıklarına göre epic baya para vermiş.tam türünü sevmesemde merak ettiğim ve oynamak istediğim oyundu hem parası hem gbtı fazla diye oynamayacağım sanırım.
SQEnix ilginç bir şekilde her oyununu denuvo ile çıkartırdı ama bunda denuvo yok. Ya optimizasyon yüzünden ek işlemci harcatmayalım diye ya da denuvonun şu an yeni nesil intel işlemcilerle problemi var oyunlar çalışmıyor sırayla çoğu oyundan yapımcılar kaldırdı 30 kadar oyundan kaldırıldı onla alakalı. ( ubisoft hariç ubisoft'un 2 ya da 3 kere kırılmış denuvo korsanlar tarafından silinmiş oyunu olan AC origins'te bile hala denuvo tutması da ayıp )

chris92

20.12.2021 13:41:26

0
anlamıyorum epicde denuvo yok mu kırılmış oyun .kırılması daha iyi tabi bu fiyata. kırılmasını göze aldıklarına göre epic baya para vermiş.tam türünü sevmesemde merak ettiğim ve oynamak istediğim oyundu hem parası hem gbtı fazla diye oynamayacağım sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız